Skriv ut

Skapa PDF

Sockerkokaregatan, Lund centrum

lund

Showroom, kontor eller butik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 87 - 87 m²
Karta

Information

Beskrivning

På bästa pendlingsläge i ett av Lunds nya kontors- och bostadsområde - Sockerbruksområdet - finns denna lediga lokal idet nybyggdakvarteret Posthornet. Det är en ljus lokal med stora glaspartier och skyltmöjligheter i två väderstreck. Lokalen som ligger på markplan passar utmärkt för verksamheter med butik, kontor eller showroom. Som kontor finns här möjlighet för upp emot cirka åtta kontorsplatser. Lokalen har egen entré med pentry och WC. Alldeles intill Lunds Centralstation och granne med Kristallen är läget optimalt. Till och från lokalen finns det mesta inom ett par minuters gångavstånd.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 87 87

Omgivning

Närservice

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten. Den som vill cykelpendla till jobbet kan med fördel använda husets sportdepå där det finns både låst cykelgarage och duschmöjligheter.

Sockerkokaregatan
Sökhjälp