Skriv ut

Skapa PDF

Ynglingagatan 12, Norrtull

stockholm

Funktionell och flexibel kontorslokal om 114 kvm i mycket centralt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 114 m²
Tillträde: Omgående eller enl. överenskom
Karta

Information

Beskrivning

Centralt belägen kontorslokal på tionde våningen erbjuder en funktionell och anpassningsbar kontorsmiljö. I dagsläget består lokalen av både större öppen yta och mindre avskärmade kontor och det finns goda förutsättningar att anpassa lokalen till en representativ och ändamålsenlig miljö för tillträdande hyresgäst. Fastigheten har ett lättillgängligt läge intill Sveavägen vid Norrtull. Lastkaj finns i huset och möjlighet till p-platser finns i fastighetens varmgarage. Gör en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Planlösning

Utförande

Byggår

1963

Renoveringsår

1975

Våningsplan

10

Planlösning

Lokalen utgörs främst av en öppen yta med köksdel i ena hörnet. Här finns också två mindre kontor med glaspartier ut mot den större ytan. Innanför entrén finns en hall med intilliggande WC och el-central. Lokalen på fastighetens tionde våningsplan nås både via hiss och trapphus. Det finns goda möjligheter att skapa en kontorsmiljö anpassad efter verksamhetens behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 114

Omgivning

Omgivning/natur

Norrtull är en dynamisk del av Vasastan i Stockholms city, och som har mycket att erbjuda sina invånare genom sitt attraktiva läge i den pulserande storstaden, med direkt tillgång till såväl utmärkta kommunikationer som intilliggande Brunnsviken och de populära naturområdena Bellevueparken, Hagaparken och Vanadislunden. Området erbjuder ett prima affärsklimat med en väl avvägd blandning av bostäder, butiker och företag, i en populär och välbesökt del av Stockholm. Härifrån är det nära och lättillgängligt till såväl de inre delarna av staden, som till Stockholms yttre områden och mer avlägsna destinationer. Norrtull är en dynamisk del av Vasastan i Stockholms city, och som har mycket att erbjuda sina invånare genom sitt attraktiva läge i den pulserande storstaden, med direkt tillgång till såväl utmärkta kommunikationer som intilliggande Brunnsviken och de populära naturområdena Bellevueparken, Hagaparken och Vanadislunden. Området erbjuder ett prima affärsklimat med en väl avvägd blandning av bostäder, butiker och företag, i en populär och välbesökt del av Stockholm. Härifrån är det nära och lättillgängligt till såväl de inre delarna av staden, som till Stockholms yttre områden och mer avlägsna destinationer.

Närservice

I det livliga närområdet finns ett mycket brett serviceutbud med en mängd restauranger, caféer och affärer. Här finns också bank, gym och hotell på nära avstånd. O’leareys, Stallmästaregården och Haga forum passar väl för affärslunchen och i det närliggande Wenner-Gren Center finns både restaurang- och konferensanläggning.

Kommunikationer

Det centrala läget möjliggör för goda kommunikationer med såväl bil som kollektivtrafik. Bil: Läget på Sveavägen invid Norrtull innebär att E4:an och E20 ligger precis runt knuten. T-bana & pendeltåg: På 10 minuters gångavstånd ligger station Odenplan där både tunnelbana och pendeltåg stannar. Buss: I direkt anslutning till fastigheten stannar linje 2, som trafikerar station Odenplan.

Vägbeskrivning

För den bilburne finns Norrtull med E4:an och E20 i nära anslutning till Sveavägen.

Ynglingagatan 12
Sökhjälp