Norrmalm | Stockholm

Favorit Dela

Västmannagatan 4

Modern och representativ sekelskifteslokal om 205 kvm på Västmannagatan.

Beskrivning

En fantastiskt fin kontorslokal för ett företag som önskar ett representativt kontor i City. Lokalen har många fina detaljer så som vackra takstuckaturer, trevliga fönsterdetaljer etc. Lokalen har även; - En bra mix av kontorsrum i olika storlekar - Trevligt kök med tillhörande lunchrum. - Mekanisk ventilation samt kyld tillluft via bafflar. - 2 st WC och städskrubb. - Genomgående fina trägolv, härlig rymd och bra ljusinsläpp i hela lokalen. - Fiber finns indraget till lokalen. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning; jag ser fram emot att hjälpa er med att hitta hem till ert företag!
  • Total yta

    205 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger intill Norra Bantorget, endst 5 minuters promenad intill Citypulsen. Vid Tegnérlunden finner du ett lugnt och trevligt grönområde mitt i stadens puls.

Närservice:

Stort utbud av butiker och resturanger inom promenadavstånd. Mycket goda träningsmöjligheter på bl.a. Centralbadet, Nordic Wellness och Sportlife m.fl. Stor kongresshall vid Norra Bantorget med parkering och Clarion Sign med pool på taket.

Kommunikationer:

Nära Centralstation där tåg, buss, t-bana och Arlanda Epress går. Närmaste tunnelbana når du via Hötorget och T-Centralen.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Patrik Wedin

Uthyrare

Patrik Wedin

patrik.wedin@kwpa.se

0733 VISA NR 0733-33 55 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
kwpa.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Västmannagatan 4

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör