Skriv ut

Skapa PDF

Västmannagatan 4, Norrmalm

stockholm

Vacker kontorslokal med högt och fritt läge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 276 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Västmannagatan 4, och denna sekelskiftespärla om 276 välplanerade kvadratmeter. Lokalen har bland annat; - En bra mix av rum i olika storlekar - Stort konferens/mötesrum. - Ett trevligt lunchrum med kök/pentry. - Fina parkettgolv och mattor. - Trevlig foajé och välkomnande hall. - Kylbafflar - Dusch - Balkong mot innergård Passar utmärkt för ett företag som vill sitta i en representativ lokal samt känna Citypulsen och ha nära till allt! Varmt välkomna att höra av er till mig för mer info och/eller en personlig visning; jag ser fram emot att hjälpa er med att hitta hem till ert företag!

Utförande

Våningsplan

5

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 276

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger i direkt Cityläge med trevliga Norra Bantorget som granne. Närhet till Tegnérlunden där du finner ett lugnt och trevligt grönområde mitt i stadens puls.

Närservice

Stor utbud av butiker och resturanger inom promenadavstånd. Vid Norra Bantorget har du en stor Kongresshall, goda parkeringsmöjligheter samt Clarion Sign Hotell. Stort utbud av träningsanläggningar i närområdet; bl.a. Centralbadet.

Kommunikationer

På endast 8 minuters promenadavstånd når du Stockholms Centralstation med tillgång till T-bana, fjärr-/pendeltåg tåg, bussar samt Arlanda Express.

Dokument

Västmannagatan 4
Sökhjälp