Boländerna
| Uppsala

Favorit Dela

Bolandsgatan 16

Överlåtelse av enkelt och väderskyddat kallgarage och uppställningsyta om 1333 kvm med tillhörande utrymme för tvättmöjlighet.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Övrigt

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  1 120 m²

 • Hyra:
Detta funktionella kallgarage om 1050 kvm med intilliggande tvättyta om ca 70 kvm ligger i Boländerna där merparten av Uppsalas handels- och industriverksamheter opererar och bidrar till en attraktiv och livfull handelsplats för en mängd olika branscher. Den stora vindskyddade kallytan lämpar sig väl för både garage och lagerutrymme och det intilliggande rummet med tvättmöjligheter ger ytterligare praktisk karaktär åt lokalen. Ej möjligt med kommersiell biltvätt utan enbart för hyresgästens eget bruk.
 • Total yta

  1120 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boländerna 5:2

Planlösning:

Lokalens två utrymmen fördelar sig över ett våningsplan på marknivå och består till största delen av en öppen uppställningsyta på ca 1050 kvm, som tidigare använts som kallgarage och lagerutrymme. Denna vindskyddade yta nås genom tre gallerförsedda grindar i fastighetens långsida. Det mindre intilliggande utrymmet på ca 70 kvm, med tvättmöjlighet och golvdränering, har tidigare använts som tvätthall för bilar. Därav har rummet ingång både via två garageportar, men även genom en vanlig enté vid sidan av.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

I Boländernas handelsområde verkar merparten av Uppsalas varuhandel. Det är därför en livfull stadsdel med attraktiva möjligheter för handels- och industriverksamhet och närheten till centrala Uppsala ger läget ytterligare styrka.

Närservice:

Handelsområdet erbjuder ett brett serviceutbud med närhet till stormarknader, köpcentrum, lunchrestauranger och bank för att nämna några. Som grannar får du exempelvis MediaMarkt, Cervera, Sportson och Hemtex.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är mycket goda då området är ett nav för Uppsalas handel och tack vare det korta avståndet till stadens centrala delar. Bil: Med bil tar du dig med lätthet till lokalen då Bolandsgatan löper längs med Tycho Hedéns väg, som ansluter direkt till E4:an. Lokalen ligger omkring 25 minuters bilresa från Arlanda flygplats. Buss: Ett flertal busslinjer stannar i närheten och Uppsala centralstation med alla dess förbindelser ligger på cykel- och promenadavstånd.

Vägbeskrivning:

Bolandsgatan ligger sydost om Uppsala citykärna, belägen precis intill Tycho Hedéns väg via E4:ans södra avfart.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hannah Eriksson

Uthyrare

Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-4271166

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Bolandsgatan 16

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör