Skriv ut

Skapa PDF

Bolandsgatan 16, Boländerna

uppsala

Överlåtelse av enkelt och väderskyddat kallgarage och uppställningsyta om 1120 kvm med tillhörande utrymme för tvättmöjlighet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 1 120 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Detta funktionella kallgarage om 1050 kvm med intilliggande tvättyta om ca 70 kvm ligger i Boländerna där merparten av Uppsalas handels- och industriverksamheter opererar och bidrar till en attraktiv och livfull handelsplats för en mängd olika branscher. Den stora vindskyddade kallytan lämpar sig väl för både garage och lagerutrymme och det intilliggande rummet med tvättmöjligheter ger ytterligare praktisk karaktär åt lokalen. Bashyran är 435 200 kr/år exklusive moms, men inklusive fastighetsskatt. Därtill tillkommer avgifter för el via avräkning. Lokalen hyrs ut i andra hand eller via överlåtelse från befintlig hyresgäst. Hyresavtalet löper till 2019-12-31.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalens två utrymmen fördelar sig över ett våningsplan på marknivå och består till största delen av en öppen uppställningsyta på ca 1050 kvm, som tidigare använts som kallgarage och lagerutrymme. Denna vindskyddade yta nås genom tre gallerförsedda grindar i fastighetens långsida. Det mindre intilliggande utrymmet på ca 70 kvm, med tvättmöjlighet och golvdränering, har tidigare använts som tvätthall för bilar. Därav har rummet ingång både via två garageportar, men även genom en vanlig enté vid sidan av.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 120

Omgivning

Omgivning/natur

I Boländernas handelsområde verkar merparten av Uppsalas varuhandel. Det är därför en livfull stadsdel med attraktiva möjligheter för handels- och industriverksamhet och närheten till centrala Uppsala ger läget ytterligare styrka.

Närservice

Handelsområdet erbjuder ett brett serviceutbud med närhet till stormarknader, köpcentrum, lunchrestauranger och bank för att nämna några. Som grannar får du exempelvis MediaMarkt, Cervera, Sportson och Hemtex.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda då området är ett nav för Uppsalas handel och tack vare det korta avståndet till stadens centrala delar. Bil: Med bil tar du dig med lätthet till lokalen då Bolandsgatan löper längs med Tycho Hedéns väg, som ansluter direkt till E4:an. Lokalen ligger omkring 25 minuters bilresa från Arlanda flygplats. Buss: Ett flertal busslinjer stannar i närheten och Uppsala centralstation med alla dess förbindelser ligger på cykel- och promenadavstånd.

Vägbeskrivning

Bolandsgatan ligger sydost om Uppsala citykärna, belägen precis intill Tycho Hedéns väg via E4:ans södra avfart.

Bolandsgatan 16
Sökhjälp