Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 155, Norrtull

stockholm

Fräsch och inflyttningsklar kontorslokal på Sveavägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 457 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en rymlig kontorslokal om 457 kvm på plan 6 i mycket bra läge på Sveavägen. Rumsindelningen är i dagsläget en blandning av såväl mindre kontorsutrymmen som större mötesrum och öppna ytor. Dessa är redan nu inflyttningsklara, men kan även anpassas efter era behov. Materialval och ytskikt är genomgående påkostade och fräscha. Lastkaj finns i huset och även möjlighet till p-platser i husets varmgarage. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Planlösning

Utförande

Byggår

1963

Renoveringsår

1975

Våningsplan

6

Planlösning

Enligt nuvarande planlösning är lokalen främst uppdelad i rum med blandade storlekar, som tidigare tjänat som kontor, mötesrum och kontorslandskap. Flertalet rum avskiljs genom väggar med glaspartier, vilket bidrar till den ljusa känslan i lokalerna. Dessutom finns öppna ytor som tidigare använts till reception och fikarum. Utöver detta har lokalen flera förråd, ett väl utrustat pentry samt fyra WC, varav en är RWC. Lokalen nås både via hiss och trapphus.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 457

Omgivning

Omgivning/natur

Norrtull är en dynamisk del av Vasastan i Stockholms city, och som har mycket att erbjuda sina invånare genom sitt attraktiva läge i den pulserande storstaden, med direkt tillgång till såväl utmärkta kommunikationer som intilliggande Brunnsviken och de populära naturområdena Bellevueparken, Hagaparken och Vanadislunden. Området erbjuder ett prima affärsklimat med en väl avvägd blandning av bostäder, butiker och företag, i en populär och välbesökt del av Stockholm. Härifrån är det nära och lättillgängligt till såväl de inre delarna av staden, som till Stockholms yttre områden och mer avlägsna destinationer.

Närservice

I det livliga närområdet finns ett mycket brett serviceutbud med en mängd restauranger, caféer och affärer. Här finns också bank, gym och hotell på nära avstånd. O’leareys, Stallarebacken och Haga forum passar väl för affärslunchen och i det närliggande Wenner-Gren Center finns både restaurang- och konferensanläggning.

Kommunikationer

Det centrala läget möjliggör för goda kommunikationer med såväl bil som kollektivtrafik. Bil: Läget på Sveavägen invid Norrtull innebär att E4:an och E20 ligger precis runt knuten. T-bana & pendeltåg: På 10 minuters gångavstånd ligger station Odenplan där både tunnelbana och pendeltåg stannar. Buss: I direkt anslutning till fastigheten stannar linje 2, som trafikerar station Odenplan.

Vägbeskrivning

För den bilburne finns Norrtull med E4:an och E20 i nära anslutning till Sveavägen.

Sveavägen 155
Sökhjälp