Skriv ut

Skapa PDF

Ynglingagatan 12, Norrtull

stockholm

Flexibel lokal i markplan om 224 kvm med egen entré och många möjligheter för kontor, showroom, butik och lättare lager.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 224 m²
Tillträde: Omgående eller enl. överenskom
Karta

Information

Beskrivning

Flexibel lokal i markplan för flera möjliga ändamål såsom kontor, showroom, butik och lagerdel. Lokalen om totalt 224 kvm har egen entré mot gården samt direktaccess till lastkajen på baksidan via en entré på baksidan. Lokalen består av mestadels en större öppen yta i anslutning till entrén och 4 rum i olika storlekar för möte och arbetsplatser. Här finns även ett pentry och två wc. Lokalen har fönster i två värdestreck vilket gör ytorna ljusa och lätta att disponera. Möjlighet finns till omgående tillträde. Här finns också alla förutsättningar att få en skräddarsydd lokal där utformning och rumsindelning anpassas helt efter er verksamhets behov. Gör en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Planlösning

Utförande

Byggår

1963

Renoveringsår

1975

Planlösning

Mixad och flexibel planlösning med pelarkonstruktion. Ytorna fördelas över en större öppen yta samt 4 rum. Pentry och 2 wc. Egen entré från gården mot Ynglingagatan samt direktaccess till lastkaj.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 224

Omgivning

Omgivning/natur

Norrtull är en dynamisk del av Vasastan i Stockholms city, och som har mycket att erbjuda sina invånare genom sitt attraktiva läge i den pulserande storstaden, med direkt tillgång till såväl utmärkta kommunikationer som intilliggande Brunnsviken och de populära naturområdena Bellevueparken, Hagaparken och Vanadislunden. Området erbjuder ett prima affärsklimat med en väl avvägd blandning av bostäder, butiker och företag, i en populär och välbesökt del av Stockholm. Härifrån är det nära och lättillgängligt till såväl de inre delarna av staden, som till Stockholms yttre områden och mer avlägsna destinationer.

Närservice

I det livliga närområdet finns ett mycket brett serviceutbud med en mängd restauranger, caféer och affärer. Här finns också bank, gym och hotell på nära avstånd. O’leareys, Stallarebacken och Haga forum passar väl för affärslunchen och i det närliggande Wenner-Gren Center finns både restaurang- och konferensanläggning.

Kommunikationer

Det centrala läget möjliggör för goda kommunikationer med såväl bil som kollektivtrafik. Bil: Läget på Sveavägen invid Norrtull innebär att E4:an och E20 ligger precis runt knuten. T-bana & pendeltåg: På 10 minuters gångavstånd ligger station Odenplan där både tunnelbana och pendeltåg stannar. Buss: I direkt anslutning till fastigheten stannar linje 2, som trafikerar station Odenplan.

Vägbeskrivning

För den bilburne finns Norrtull med E4:an och E20 i nära anslutning till Sveavägen.

Ynglingagatan 12
Sökhjälp