Skriv ut

Skapa PDF

Hälsingegatan 43, Hagastaden

stockholm

Ljus kontorslokal med industriell karaktär i Hagastaden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 962 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra kontor i ett av Hagastaden bästa lägen. Här finns närhet till all tänkbar service, natursköna promenadstråk och mycket goda kommunikationer. Lokalen har öppen planlösning och är belägen på plan 7.

Planlösning

Utförande

Byggår

1930

Renoveringsår

2013

Våningsplan

7

Planlösning

Ljus och öppen med möjlighet till egen utformning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 962

Omgivning

Omgivning/natur

I gränslandet mellan Vasastaden och Hagastaden, finns Atrium Ljungbergs fastigheter. Här finner du vackra byggnader av industrikaraktär som blandas med toppmoderna kontor. Du tar dig enkelt hit oavsett färdmedel och mixen av natursköna omgivningar och stadspuls gör det lätt för både personal och kunder att trivas!

Närservice

I dagsläget hittar du här ett gediget serviceutbud med all förväntad service såsom restauranger, livsmedelsbutiker, gym, systembolag, apotek etc. Området är under stor utveckling och inom snar framtid kommer du att hitta nya spännande koncept blandat med ett kvalitativt serviceutbud som är tidsbesparande och underlättar vardagslivet. Klädbutiker, second-hand, caféer & restauranger, delikatessbutiker, frisörer samt mat och inredningsbutiker är exempel på innehåll som du finner här.

Kommunikationer

Mycket strategiskt läge med direktanslutning till E4/E20 som gör att du snabbt tar dig in och ut ur stan. Tunnelbanan (station Sankt Eriksplan) ligger en kort promenad bort och här finns även, flygbussar och flertalet bussar inom kort gångavstånd. Citybanan har en uppgång på Dalagatan som bara är ett stenkast bort och från Odenplan går pendeltåget. 2025 kommer det även att finnas en tunnelbanestation mitt i Hagastaden.

Övrig information

Övrigt

Modernt kontor om 962 kvm med industrikaraktär.

Dokument

Hälsingegatan 43
Sökhjälp