Solna Strand | Solna

Favorit Dela

Korta Gatan 7

Representativ kontorslokal med Solna Strands tunnelbanenedgång precis utanför huvudentrén. Möjlighet till ej momspliktig verksamhet!

Beskrivning

Möjlighet till ej momspliktig verksamhet då lokalen är momsfri idag.
  • Total yta

    545 m2


Utförande

Byggår:

1987

Våningsplan:

7 av 11

Planlösning:

Representativ huvudentré till byggnaden med tre hissar upp till plan 7 där lokalen är belägen. Reception samt mindre sittgrupp vid entrén för besök. Större konferensrum för ca 20-22 sittande med nuvarande möblering ligger precis till vänster från entrén och en till mindre konferensrum för upp till 8 sittande hittar man längre in. Efter entrén kommer kapprum samt tre toaletter varav en är HWC samt med dusch och omklädningsrum. Parkettgolv i korridorerna skapar representativa miljöer och glaspartier mellan kontorsrum, som är inredda med ljuddämpande kontorsfiltmatta, och korridor ger ljusinsläpp hela vägen vilket skapar luftig och trivsam arbetsmiljö. Väl tilltagen pausyta i mitten av lokalen med matplats samt ljust och komplett kök. Bra mix av kontorsrum för 1-2 personer samt öppet kontorslandskap ger effektiva och användbara ytor för företaget som söker båda delarna. Eget serverrum med extern kyla och gott om förrådsutrymme finns.


Teknisk information

Ventilation:

Ja, med komfortkyla.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Kontorsbyggnaderna dominerar omgivningen och flertalet företag har valt att ha sina huvudkontor i området. Närheten till vatten ger en möjligheten till trevlig lunchpromenad längs med Bällstaviken.

Företag i närheten:

Bolin Education, Wingr, Samtrans, Italian Trade Agency, Service Works Global Nordic AB, Funkisgruppen / Transport IT. WSP, Lavendla Begravningsbyrå & Juridik, Bergsäker AB.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Sju parkeringsplatser finns att ta över för tillkommande hyresgäst. Besöksparkering sker på Solna kommuns gator runt om byggnaden.

Närservice:

Gott om trevliga lunchrestauranger i området och i Sundbyberg Centrum, ca 10 minuters promenad bort, finns det all tänkbar service. Till Bromma Blocks är det ca 2 km med bil där ytterligare handel kan hittas på vägen hem.

Kommunikationer:

Solna Strand tunnelbanestation ligger precis utanför huvudentrén till byggnaden. Från stationen tar det 11 minuter till T-Centralen och ca 4 minuter till Sundbyberg station där man kan byta till bl.a pendeltåg. Väljer man att promenera till Sundbyberg Centrum, så är det ca 800 meter bort. Med buss så har man ytterligare möjligheter med busslinje, 156 till Danderyds Sjukhus och 512 som går mellan Spånga Station och Solna Centrum T-bana. Bromma Stockholm Airport ligger ca 2,5 km bort med bil och E4/E20 ligger ca 3,5 kvm bort med vidare färd mot centrala Stockholm samt Arlanda.


Övrig information

Övrigt:

Företag, verksamhet eller mottagning med ej momspliktigt verksamhet kan passa bra då lokalen är s.k. momsfri lokal idag.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty

Kristian Rantaniitty

kristian@lokaldirekt.se

072- VISA NR 072-039 23 01

072- VISA NR 072-039 23 01

Marknadsförs av Lokal Direkt AB
lokaldirekt.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Korta Gatan 7

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Fler annonser från denna annonsör