Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Flygplatsvägen 2, Torslanda

göteborg

2 300 - 15 000 kvm industri/lagerfastighet med 1500 kvm kontor i Torslanda, Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 2 300 - 15 700 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här kan vi erbjuda ca 13 500 kvm lager/industrilokaler samt ca 1 500 kvm kontor i ett utmärkt läge, endast fem minuter från Göteborgs hamn och Volvo. Byggnaden har en takhöjd på ca 5-6 meter. Det finns gott om portar runt om byggnaden, vilket möjliggör många alternativa flöden genom fastigheten. Byggnaden går att dela av i storlekar från ca 2 300 kvm. Det finns två tempererade industritält om ca 800 kvm. I anslutning till fastigheten finns ytterligare mark som kan iordningställas för uppställningsyta. Det finns drygt 60 parkeringsplatser.

Utförande

Byggår

1978

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 2 300 15 700

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i ett industriområde fem minuter från Volvo och Göteborgs hamn. I närområdet finns handel och bostadsområden.

Närservice

Restauranger, handel och övrig service finns ca 2 min från fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger vid Kongahällavägen och Väg 155(Torslandavägen). Kollektivtrafik från centrala Göteborg: Gul Express (var 15 min) och Buss 121.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gamla Flygplatsvägen 2
Sökhjälp