Skriv ut

Skapa PDF

Grubbensringen 31, Kungsholmen

stockholm

Lokal med fri planlösning mitt på Kungsholmen uthyres. Bra och stadsnära läge med goda tillgångar till kommunikation, restauranger och butiker.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Hyra: 2 400 kr/m²/år
Storlek: 50 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på Grubbensringen i S:t Eriksområdet på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Föreningen har 2 lokaler i fastigheten. Dessa är belägna i källarplan och stod färdigbyggda år 1998. Lokalen ligger ett stenkast bort från Kungsholmens mest levande gata, Fleminggatan.

Utförande

Byggår

1998

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 50 2 400

Ekonomi

Hyra

2 400 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Området är beläget i ett naturskönt område trots sin närhet till innerstan. 10 minuters promenadavstånd till Stockholms t-central där all typ av kommersiell service finns, såsom butiker, restauranger och kommunikationer.

Närservice

På den närliggande huvudgatan Flemingatan finns all typ av nödvändig service med ett stort utbud av olika typer av restauranger och butiker.

Kommunikationer

Både tunnelbana och busslinjer finns tillgängliga vid lokalområdet. Antingen genom gröna linjen till Fridhemsplan eller röda linjen till t-centralen. Den busslinje som finns tillgänglig på huvudgatan nära lokalen är busslinje nr 2, som sträcker sig över stora delar av Stockholm.

Övrig information

Övrigt

Månadskostnaden för lokalen är 10 000 kr/mån. Fastighetsskatt tillkommer. Hyran per kvadratmeter är 2 400 kr/kvm och år.

Grubbensringen 31
Sökhjälp