Skriv ut

Skapa PDF

Odinsgatan 10, Centrum

göteborg

Modern kontorslokal på våning 2 med öppet landskap och ett par mötesrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 636 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modern kontorslokal på våning 2 med öppet landskap och ett par mötesrum. I mitten av lokalen ligger det trevliga pentryt med tillhörande matplats och utgång till den härliga terrassen som bjuder på sol stora delar av dagen. Tillträde till lokalen från februari 2020. Fastigheten ligger på ett mycket bra strategiskt läge med Centralstationen och den nya bussknutpunkten Åkareplatsen bara ett par hundra meter från fastigheten. Serviceutbudet i området är stort, här finns flertalet lunchrestauranger, matbutik, gym, hotell m.m som underlättar för en smidig vardag. Välkomna på visning!

Utförande

Byggår

1940

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 636

Omgivning

Omgivning/natur

Området runt Odinsplatsen har utvecklats i stor skala de senaste åren och består idag av både hotell, bostäder, kontor och handel. Närheten till Göteborgs Centralstation gör området till en bra knutpunkt för pendlare. I närheten finns också Göteborgs evenemangsstråk och Nordens största affärscentra Nordstan och ett rikt utbud av restauranger.  I grannfastigheten KvarterEtt öppnade nyligen restaurangen Dubbel Dubbel.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns Odinsgaraget med ett 20-tal P-platser. Platzer erbjuder även sina hyresgäster att hyra garageplats i garaget på Färgaregatan. Utmed Odinsgatan finns också betalparkeringar.

Närservice

Som sig bör i ett centrumområde finns ett stort antal restauranger i närheten av fastigheten. Netto ligger i huset och Coop finns på andra sidan Odinsplatsen. I fastigheten finns också restaurang, gym samt bowlinghall med shuffleboard och femkamp. Biluthyrning och diverse butiker finns också i närområdet.

Kommunikationer

En kort promenad bort ligger Göteborgs centralstation där tåg, bussar och spårvagnar avlöser varandra. Ännu närmare finns Polhemsplatsens busshållplats och framtida resecenter som kommer avlasta Nils Ericson-terminalen. Med bil svänger du av E6/E20 vid Olskroksmotet och kör av via Friggagatan till Odinsgatan.

Länkar

Odinsgatan 10
Sökhjälp