Skriv ut

Skapa PDF

Korta Gatan 7, Solna strand

solna

Högt och fritt gavelläge på våning 7. Det blir nya ytksikt under 2019. Tunnelbana precis utanför porten!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 220 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Med många och stora fönster får lokalen ett fantastiskt ljusinsläpp med behagligt ljus. Högt och fritt gavelläge på våning 7. Lokalen passar perfekt till det mindre bolaget som trivs att arbeta i ett öppet landskap. Några mindre kontorsrum samt ett mötesrum. Två wc samt pentry med matplats. Lokalen anpassas i samråd med ny hyresgäst till ett modernt kontor med nya ytskikt, nytt kök och nya wc-utrymmen. Möjligt tillträde från januari 2020. Välkommen att boka visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1987

Våningsplan

7

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 220

Omgivning

Omgivning/natur

Att ha sitt kontor i Solna Strand innebär både närhet till bra allmänna kommunikationer och service men även en trevlig omgivning med Bällstavikens vatten runt hörnet – varför inte ta en avkopplande promenad längs vattnet under lunchen? Ett kontor i Solna Strand gör arbetsmiljön både inspirerande och bekväm – vad ökar produktiviteten mer än nöjda och engagerade medarbetare?

Närservice

Området erbjuder ett rikt utbud av service med bland annat gym, matbutik, bank och caféer. Även flertalet trevliga restauranger finns i området som bland annat Villa Wera, Smultronet, Thelins och Solna Strands Kantin. Om ytterligare service och restauranger önskas är det endast en kort promenad till Sundbybergs centrum.

Kommunikationer

Precis utanför porten finns tunnelbanestationen Solna Strand och man tar sig in till Stockholm city på drygt 10 minuter. Vid tunnelbanestationen avgår även flertalet bussar, bland annat linje 156, 176 och 177. För den som föredrar pendeltåg, nås Sundbybergs centrum inom 10 minuters promenad. För de cykelvana finns en fin cykelbana som löper längs vattnet. Det är även nära att ta sig till Bromma flygplats som endast ligger 10 minuter bort med bil (ca 5 km).

Korta Gatan 7
Sökhjälp