Skriv ut

Skapa PDF

Regeringsgatan 48, City

stockholm

I samma hus som MOOD Stockholm och med både NK och Kungsträdgården runt hörnet hittar ni en av CONVENDUMs representabla kontorsytor. Välkommen!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 5 - 60 m²
Karta

Information

Beskrivning

LOCATION Kontoret ligger på nionde våningen på Regeringsgatan 48 i samma hus som MOOD Stockholm, med både NK och Kungsträdgården runt hörnet. All tänkbar närservice finns självklart i området och närhet till såväl pendeltåg och fjärrtåg som tunnelbana och bussar. CONVENDUM Convendum möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna coworking spaces i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga enheter i Stockholm och Göteborg, och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Anläggningarna är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår. Convendum finns idag på följande adresser i Stockholm: Katarinavägen 15, Slussen Vasagatan 16, City Regeringsgatan 52, City Regeringsgatan 48, City Regeringsgatan 30, City Jakobsbergsgatan 16, City Västra Järnvägsgatan 3, City Gävlegatan 16, Vasastan (öppnar i slutet av 2019) Strandvägen 1, City (separata villkor) MEMBERSHIP Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking space. Convendum garanterar personlig service med hög flexibilitet. Pris: 4 995 SEK/månad. Det finns även möjlighet att hyra privata kontor genom Private Office avtal. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris: från 14 950 SEK/månad. CONFERENCE Convendum erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Convendums konferenspersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden. Pris: från 280 SEK/timme.

Utförande

Våningsplan

9

Planlösning

CONVENDUM erbjuder större och mindre företag flexibla hyreskontrakt samt kontorslösningar. Välj att ha ert egna privata kontor, egen avskild yta eller arbeta i de gemensamma coworking ytorna.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 60

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med såväl pendeltåg och fjärrtåg som tunnelbana och bussar inom promenadavstånd.

Länkar

Regeringsgatan 48
Sökhjälp