Skriv ut

Skapa PDF

Göran Olsgatan 1, Centrum

malmö

Vindskontor i vacker sekelskiftesfastighet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 860 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Vindsvåning på hörna i sekelskiftesfastighet - detta är ett kontor med karaktär utöver det vanliga! Högst upp i huset kan vi nu erbjuda en unik lokal där ni kan vara med och påverka utformningen från början till slut. Här kommer gammal charm med tidtypiska detaljer såsom t ex träbjälkar låta mötas av modern känsla och välfungerande teknik. Lokalen kommer att byggas om från grunden utefter önskemål från er verksamhets behov. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta, endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. För en virtuell visning använd följande länk: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.

Utförande

Renoveringsår

2019

Våningsplan

5

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 860

Omgivning

Närservice

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.

Dokument

Virtuell visning

Göran Olsgatan 1
Sökhjälp