Adelgatan 2

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

475 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Vindskontor i vacker sekelskiftesfastighet.

Vindsvåning på hörna i sekelskiftesfastighet - detta är ett kontor med karaktär utöver det vanliga! Högst upp i huset kan vi nu erbjuda en unik lokal där ni kan vara med och påverka utformningen från början till slut. Här kommer gammal charm med tidtypiska detaljer såsom t ex träbjälkar låta mötas av modern känsla och välfungerande teknik. Lokalen kommer att byggas om från grunden utefter önskemål från er verksamhets behov. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta, endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. För en virtuell visning använd följande länk: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.

Ytor

  • Total yta:

    475 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svanen 1

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.
Adelgatan 2