Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Adelgatan 2

Vindskontor i vacker sekelskiftesfastighet.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  668 m²

 • Hyra:
Vindsvåning på hörna i sekelskiftesfastighet - detta är ett kontor med karaktär utöver det vanliga! Högst upp i huset kan vi nu erbjuda en unik lokal där ni kan vara med och påverka utformningen från början till slut. Här kommer gammal charm med tidtypiska detaljer såsom t ex träbjälkar låta mötas av modern känsla och välfungerande teknik. Lokalen kommer att byggas om från grunden utefter önskemål från er verksamhets behov. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta, endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. För en virtuell visning använd följande länk: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.
 • Total yta

  668 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svanen 1

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

5


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer:

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Felix Axengard

Uthyrningsassistent

Felix Axengard

felix.axengard@newsec.se

0738 VISA NR 0738104990

0738 VISA NR 0738104990

Marknadsförs av Newsec
Davidshallsgatan 16
21145 Malmö
newsec.se
Adelgatan 2