Dragarbrunns Torg 2-6

UPPSALA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butiksyta i synligt och bra läge.

På trevliga Dragarbrunns Torg finns nu en fin butikslokal om 180 kvm tillgänglig. Här blir du granne med Plock, Newhouse, Löpabbet och Gant. Precis intill ska nya Filmstaden byggas med 13 salonger med totalt 900 bioplatser. Den nya biopalatset beräknas stå klart 2023.

Övrig information

Övrigt:

Karaktäristisk fastighet som ligger en parallellgata från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum. All tänkbar service och kommunikation finns inom räckhåll.

Ytor

  • Total yta:

    180 m2

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Plats i parkeringsgarage finns att hyra

Kommunikationer

Mycket centralt läge med 5 min promenad till Resecentrum, busshållplats intill fastigheten.
Dragarbrunns Torg 2-6

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Botkyrka, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås och Kungsbacka. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum