UPPSALA

Favorit Dela

Dragarbrunns Torg 2-6

Butiksyta i synligt och bra läge.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    180 m²

  • Hyra:
På trevliga Dragarbrunns Torg finns nu en fin butikslokal om 180 kvm tillgänglig. Här blir du granne med Plock, Newhouse, Löpabbet och Gant. Precis intill ska nya Filmstaden byggas med 13 salonger med totalt 900 bioplatser. Den nya biopalatset beräknas stå klart 2023.
  • Total yta

    180 m2


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Plats i parkeringsgarage finns att hyra

Kommunikationer:

Mycket centralt läge med 5 min promenad till Resecentrum, busshållplats intill fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Karaktäristisk fastighet som ligger en parallellgata från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum. All tänkbar service och kommunikation finns inom räckhåll.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Björn Aveholt

Björn Aveholt

bjorn.aveholt@castellum.se

+461 VISA NR +4618606655

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Dragarbrunns Torg 2-6

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör