Skriv ut

Skapa PDF

Västra Norrlandsgatan 11 D, Centrum

umeå

Kontor/praktik med bra centralt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 135 - 135 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med bra centralt läge finns detta kontor/praktik. Lokalen disponer ett stort mötesrum samt fyra kontorsrum i varierad storlek varav två är utrustade med ett handfat. Här finns ett fint pentry, toalett samt ett renoverat duschrum med kakel och klinker. Rummen är ljusa och trivsamma med utsikt mot innergården och här finns möjlighet för den nya hyresgästen att påverka och anpassa lokalen efter sina behov. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 135 135

Omgivning

Omgivning/natur

Trevlig läge med absolut närhet till buss- och tågstation samt centrum med allt vad de innebär när det gäller service, shopping och restauranger.

Närservice

Nära till centrum med allt vad de innebär när det gäller service, shopping, restauranger och parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer

Lokalen ligger centralt med absolut närhet till både buss- och tågstationen. Inom kort promenadavstånd finns lokalbusstrafiken, parkeringshus asmt all service med butiker och restauranger.

Övrig information

Övrigt

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Västra Norrlandsgatan 11 D
Sökhjälp