Skriv ut

Skapa PDF

Lövstavägen 6, Frösön

frösön

Rymlig kontorslokal med naturskönt läge på Lövstavägen 6, Frösön.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 314 - 314 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rymliga kontorslokaler i bottenplan med ett högt och vackert läge i naturskönt område på Frösön. Stora öppna ytor med mycket rymd och en grön omgivning ger en härlig arbetsmiljö. Goda parkeringsmöjligheter.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 314 314

Omgivning

Omgivning/natur

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda.

Närservice

Fastigheten är belägen i Lövsta på Frösön med närhet till fina motions- och elljusspår, Frösötornet, Statoil Mjälle m.m. Frösön är känt för sina fina natur- och rekreationsområden. Här hittar du även populära besöksmål som Frösö kyrka, Frösö golfbana, Wilhelm Peterson-Bergers Sommarhagen, Frösö Zoo och slalombackarna Gustavsbergsbacken och Ladängen. På Frösön finns tre livsmedelsbutiker, kaféer, ett flertal mindre butiker, pizzerior, restaurang m.m. Närhet till flygplatsen.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Med bil från Östersunds tågstation tar det ca 10 minuter och stadsbussarna från Östersunds centrum tar ca 15 minuter. På Frösön ligger också Åre-Östersunds flygplats med flygförbindelser till bland annat Stockholm och Umeå-Luleå.

Övrig information

Övrigt

.

Dokument

Lövstavägen 6
Sökhjälp