Frösön
| FRÖSÖN

Favorit Dela

Lövstavägen 6

Rymlig kontorslokal med naturskönt läge på Lövstavägen 6, Frösön.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    314 m²

  • Hyra:
Rymliga kontorslokaler i bottenplan med ett högt och vackert läge i naturskönt område på Frösön. Stora öppna ytor med mycket rymd och en grön omgivning ger en härlig arbetsmiljö. Goda parkeringsmöjligheter.
  • Total yta

    314 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda.

Närservice:

Fastigheten är belägen i Lövsta på Frösön med närhet till fina motions- och elljusspår, Frösötornet, Statoil Mjälle m.m. Frösön är känt för sina fina natur- och rekreationsområden. Här hittar du även populära besöksmål som Frösö kyrka, Frösö golfbana, Wilhelm Peterson-Bergers Sommarhagen, Frösö Zoo och slalombackarna Gustavsbergsbacken och Ladängen. På Frösön finns tre livsmedelsbutiker, kaféer, ett flertal mindre butiker, pizzerior, restaurang m.m. Närhet till flygplatsen.

Kommunikationer:

Närhet till allmänna kommunikationer. Med bil från Östersunds tågstation tar det ca 10 minuter och stadsbussarna från Östersunds centrum tar ca 15 minuter. På Frösön ligger också Åre-Östersunds flygplats med flygförbindelser till bland annat Stockholm och Umeå-Luleå.


Övrig information

Övrigt:

.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Viktoria Svande

Viktoria Svande

Viktoria.Svande@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 96 06

0104 VISA NR 0104709606

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Fritzhemsgatan 1
83242 Frösön
dios.se
Lövstavägen 6

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör