Exportgatan 30

Hisings Backa , Hisings Backa
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 - 1 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor från ca 150-1300 kvm med utmärkt skyltläge.

Kontor med bra skyltläge. Nu kan vi erbjuda ett delbart kontor över ett plan från 150 till 1 300 kvm. Möjlighet till flera entréer, blandad planlösning med både öppet kontorslandskap och kontorsrum. Stort kök och fönster åt alla väderstreck. Nära kommunikationer Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 150 1 300

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 25:1

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger med utmärkt läge, i ett industriområde, strax intill E6 och Göta älv.

Kommunikationer

Med närhet till påfart E6 går bilresan in till Göteborg centrum på knappa 5 minuter. Kommunalt tar buss 31 med byte till buss 25 cirka 30 minuter total resväg. Alternativt kör buss 47 med byte till spårvagn 6 samma sträcka på ca 25 minuter.
Exportgatan 30

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Corem Property Group AB

Box 56085, Flöjelbergsg. 20 C, Mölndal

400 22 Göteborg

www.corem.se

Fler annonser från Corem Property Group AB