Djäknegatan 2a

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara Dela
Yta

233 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Kontor i centrala Malmö med egen entré nära centralstationen är nu ledigt. Se lokalen i 360-visning!

Trevligt kontor med blandad planlösning på totalt 233 kvm. Öppen entré med plats för möblemang, härifrån nås fyra kontorsrum för 1-2 personer samt ett konferensrum. Vid entrén finns avhängningsmöjligheter, toalett och ett mindre förråd. Entrén leder in till det öppna landskapet som ligger i anslutning med pentryt och ytterligare toaletter. Kontorsrumsdelen är genomgående med fönster i alla rum. Det öppna landskapet har flera fönster ut mot Djäknegatan vilket ger bra ljus i lokalen. Hiss finns. Innergård/altan delas med alla hyresgäster.

Ytor

  • Total yta:

    233 m2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Kommunikationer

Region-och stadsbussar stannar utanför fastigheten. Ca 5 min promenad till centralstationen och citytunneln. Ett flertal parkeringshus inom 200 meter.
Djäknegatan 2a

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

21121 Malmö

www.relier.se

Fler från Relier - Real Estate Advisor