Skriv ut

Skapa PDF

Fakturavägen 4

järfälla

Kontor i Veddesta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 165 m²
Karta

Information

Beskrivning

På Fakturavägen 4 i Veddesta Industriområde finns detta kontor om 165 kvm ledigt. Kontoret har en rumsindelad planlösning med flera kontorsrum i olika storlekar, pentry/pausyta, wc/rwc samt omklädningsrum. De ljusa ytskikten skapar en trevlig arbetsmiljö för personalen. P-platser finns i direkt anslutning till byggnaden.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 165

Omgivning

Omgivning/natur

Denna yta är för dig som vill vara mitt i ett industriområde samt i ett strategiskt läge av norra Stockholm. Industriområdet har ett utbud av lunchrestauranger, bensinstationer och mindre affärsverksamheter. Du har även Barkarby med dess handelsplats samt Jakobsbergs centrum inom några kilometers avstånd.

Kommunikationer

Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten. Vill du ta dig kommunalt till området är det att åka buss från bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby är nära, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

Övrig information

Övrigt

En kontorsfastighet med tillgång till lastkaj. Här kan det ibland osa ost då byggnaden inrymmer bland annat ostförsäljning.

Fakturavägen 4
Sökhjälp