Norrviken
| Sollentuna

Favorit Dela

Stationsallén 2

Tillfälle att vara med och skapa ditt nya kontor från grunden mitt i Norrviken!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enl ök from Q3 2019

 • Storlek:

  315 m²

 • Hyra:
På plan 2 mitt i Norrvikens centrum, tomställer vi nu 315 kvm för att vi tillsammans med dig och ditt företag vill skapa ett nytt, fräscht och modernt kontor, precis som du vill ha det. Du är med andra ord med oss från början i processen, och har möjlighet att påverka planlösning, materialval, färger, typ av golv etc. Dessutom vet vi att det kommer att bli en kostnadseffektiv och prisvärd lösning. Välkommen på visning!
 • Total yta

  315 m2


Utförande

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Befintlig planlösning består i huvudsak av rumslösning, men då hela ytan ska totalrenoveras, är du med och påverkar hur du vill att ytorna ska disponeras. Nya glaspartier mm är en självklarthet, likväl som nytt kök och WC:s.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Du tar dig lätt till och från fastigheten med såväl bil som kommunala färdmedel. Såväl pendeltåg som ett antal bussar stannar direkt utanför fastigheten.

Ventilation:

Nytt aggregat monteras

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Trevliga grönområden runt knuten idealiska för lunchpromenader.

Företag i närheten:

I fastigheten finns i dag en mix av småföretag som hyr lokaler på plan 1 och i direkt utanför ligger pensionat Norrviken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-platser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

I fastigheten finns en ICA Nära, och på torget direkt utanför entrén finns både Norrvikens Thai som serverar asiatisk mat, Norrvikens Grill och Pizza; samt den mycket populära och välbesökta delin Percys Kött, där du kan handla såväl hemlagade matlådor och sallader att ta med till kontoret, som de finaste råvaror hem till kvällens middag.

Kommunikationer:

Från Centrala Stockholm tar ca. 20 min med pendeltåg och ca 15 min med bil (ca. 18 km) Bussar nr 516, 520, 525, 537, samt 592 och 598 stannar alla utanför fastigheten. Arlanda flygplats blott 15 min med pendeltåg.

Skyltläge:

Skyltläget är utmärkt mot såväl förbipasserande pendeltåg och Norrvikenleden som mot det lilla torget Norrvikens Centrum

Vägbeskrivning:

1- 2 min promenad från Norrvikens pendeltågsstation och busshållplats, eller om du åker bil; ta av E-4 norrgående vid avfart 173 trafikplats Häggvik, fortsätt sedan Norrviken leden vidare norrut några minuter, fastigheten ligger därefter på din vänstra sida.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MG

Uthyrning

Markus Gahnfelt

markus@gahnfelt.se

0739 VISA NR 0739-808041

Marknadsförs av Galjaden Fastigheter AB
Linnégatan 18
11447 STOCKHOLM
galjaden.se
Stationsallén 2

Om Galjaden Fastigheter AB

Galjaden Fastigheter är ett svenskt växande fastighetsbolag som ständigt söker möjligheter till expansion och nya utmaningar. Galjaden, förvaltar och utvecklar egna fastigheter från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder.Totalt hanteras ca 130 000 kvm uthyrningsbar yta. Beståndet består uteslutande av kommersiella fastigheter inom handel, kontor och lager/industri. Galjaden är flexibla fastighetsägare, som gärna utvecklar fastigheter tillsammans med våra hyresgäster, markägare eller kommuner. Vi hanterar hela kedjan som kan vara alltifrån att hitta mark, ändra detaljplaner till byggnation och leverera en inflyttningsklar lokal utformad i nära samarbete med den framtida hyresgästen. Bolaget har sitt säte i Stockholm men verkar lokalt via fastighetsskötare med bästa tänkbara lokal kännedom.

Fler annonser från denna annonsör