Skriv ut

Skapa PDF

Stationsallén 2, Norrviken

sollentuna

Tillfälle att vara med och skapa ditt nya kontor från grunden mitt i Norrviken!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 315 - 315 m²
Tillträde: Enl ök from Q3 2019
Karta

Information

Beskrivning

På plan 2 mitt i Norrvikens centrum, tomställer vi nu 315 kvm för att vi tillsammans med dig och ditt företag vill skapa ett nytt, fräscht och modernt kontor, precis som du vill ha det. Du är med andra ord med oss från början i processen, och har möjlighet att påverka planlösning, materialval, färger, typ av golv etc. Dessutom vet vi att det kommer att bli en kostnadseffektiv och prisvärd lösning. Välkommen på visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2 av 2

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Befintlig planlösning består i huvudsak av rumslösning, men då hela ytan ska totalrenoveras, är du med och påverkar hur du vill att ytorna ska disponeras. Nya glaspartier mm är en självklarthet, likväl som nytt kök och WC:s.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Du tar dig lätt till och från fastigheten med såväl bil som kommunala färdmedel. Såväl pendeltåg som ett antal bussar stannar direkt utanför fastigheten.

Ventilation

Nytt aggregat monteras

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 315 315

Omgivning

Omgivning/natur

Trevliga grönområden runt knuten idealiska för lunchpromenader.

Företag i närheten

I fastigheten finns i dag en mix av småföretag som hyr lokaler på plan 1 och i direkt utanför ligger pensionat Norrviken.

Parkeringsmöjligheter/garage

P-platser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice

I fastigheten finns en ICA Nära, och på torget direkt utanför entrén finns både Norrvikens Thai som serverar asiatisk mat, Norrvikens Grill och Pizza; samt den mycket populära och välbesökta delin Percys Kött, där du kan handla såväl hemlagade matlådor och sallader att ta med till kontoret, som de finaste råvaror hem till kvällens middag.

Kommunikationer

Från Centrala Stockholm tar ca. 20 min med pendeltåg och ca 15 min med bil (ca. 18 km) Bussar nr 516, 520, 525, 537, samt 592 och 598 stannar alla utanför fastigheten. Arlanda flygplats blott 15 min med pendeltåg.

Skyltläge

Skyltläget är utmärkt mot såväl förbipasserande pendeltåg och Norrvikenleden som mot det lilla torget Norrvikens Centrum

Vägbeskrivning

1- 2 min promenad från Norrvikens pendeltågsstation och busshållplats, eller om du åker bil; ta av E-4 norrgående vid avfart 173 trafikplats Häggvik, fortsätt sedan Norrviken leden vidare norrut några minuter, fastigheten ligger därefter på din vänstra sida.

Stationsallén 2
Sökhjälp