Avestagatan 29 - Industri/Verkstad
Kontor
Lag
Avestagatan 29 - Industri/Verkstad
Kontor
Lag
Avestagatan 29 - Industri/Verkstad
Kontor
Lag
Avestagatan 29 - Industri/Verkstad
Kontor
Lag
Avestagatan 29 - Industri/Verkstad
Kontor
Lag

SPÅNGA

Favorit Dela

Avestagatan 29

Välplanerad kombilokal.

Beskrivning

Här kan det lilla företaget få det riktigt mysigt. På bottenvåningen, längst ned i fastigheten ligger denna välplanerade kombilokal belägen. Lokalen har två entréer, en huvudentré via fastigheten och en direktentré. Planlösningen är rumsindelad och har fyra stycken rum och en lunchyta som med fördel även kan användas som mötesrum. Rummen kan användas som kontor eller till minilager. De ljusa ytskikten i lokalen skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.
  • Total yta

    135 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer:

Till Spånga tar du dig enkelt med hjälp av pendeltåget. Promenaden från Spånga station till fastigheten tar cirka fem minuter och området trafikeras även av flera bussar. Med bil har du E18 alldeles i närheten och du når även E4:an lätt genom Bergslagsvägen.


Övrig information

Övrigt:

Denna kontorsbyggnad uppfördes redan 1950, men genomgick en omfattande ombyggnad 1990.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Jennifer Adolfsson

Jennifer Adolfsson

jennifer.adolfsson@castellum.se

+468 VISA NR +4686023333

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Avestagatan 29

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör