Skriv ut

Skapa PDF

Avestagatan 29

spånga

Välplanerad kombilokal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 135 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här kan det lilla företaget få det riktigt mysigt. På bottenvåningen, längst ned i fastigheten ligger denna välplanerade kombilokal belägen. Lokalen har två entréer, en från utsidan och en via farstun. Planlösningen är rumsindelad och har fyra stycken rum och en lunchyta som med fördel även kan användas som mötesrum. Rummen kan användas som kontor eller till minilager. De ljusa ytskikten i lokalen skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 135

Omgivning

Omgivning/natur

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer

Till Spånga tar du dig enkelt med hjälp av pendeltåget. Promenaden från Spånga station till fastigheten tar cirka fem minuter och området trafikeras även av flera bussar. Med bil har du E18 alldeles i närheten och du når även E4:an lätt genom Bergslagsvägen.

Övrig information

Övrigt

Denna kontorsbyggnad uppfördes redan 1950, men genomgick en omfattande ombyggnad 1990.

Avestagatan 29
Sökhjälp