Skriv ut

Skapa PDF

Kronofogdevägen 62 F

spånga

Stort och rymligt kontor mitt i Spånga.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 500 m²

Information

Beskrivning

Välkommen till detta kontor två trappor upp! Planlösningen i den avlånga kontorslokalen består av rumsindelade kontor. Intill entrén finns ett pentry och i den bortre delen av lokalen ligger det andra pentryt beläget. Lokalen har ett stort och rymligt omklädningsrum med fyra duschar vilket gör att lokalen passar bra för t.ex. byggetablering. De många fönsterna i lokalen ger ett bra ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 500

Omgivning

Omgivning/natur

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området är en blandning av handel, kontor och klassiska industrifastigheter. På gångavstånd ligger Spånga Centrum och med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. I närområdet finns även trevliga grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. För mer information kontakta din förvaltningsassistent/biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Till Spånga tar du dig enkelt med hjälp av pendeltåget. Promenaden från Spånga station till fastigheten tar cirka fem minuter och området trafikeras även av flera bussar. Med bil har du E18 alldeles i närheten och med hjälp av Bergslagsvägen går det snabbt och smidigt att ta sig ut på E4:an.

Övrig information

Övrigt

Här kan du höra både plåtslag från bilmekaniker och trumslag från en musikstudio. Fastigheten består av kontor och lager i två plan. Fasadbeklädnaden är till största del puts men även plåt förekommer.

Kronofogdevägen 62 F
Sökhjälp