Skriv ut

Skapa PDF

Fyrisborgsgatan 3, Fyrislund

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 516 - 1 707 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att driva din verksamhet i moderna, ljusa kontorsytor i Fyrisborg! Lokalerna har en öppen planlösning och går att hyra i sin helhet eller dela av till mindre kontor. Här har du en modern arbetsmiljö med ett bra läge nära goda kommunikationer och bra service!

Utförande

Planlösning

Kontoret har en totalyta om 1 707 kvm som går att dela av i mindre enheter, se bifogade ritningsförslag. Lokalerna består till större delen av kontorslandskap med flera avskilda konferensrum/samtalsrum och personalutrymmen. Det finns också tillgång till en terrass.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 516 1 707

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Fyrislund är idag ett blandat område med lättare industri, kontor och till viss del handel.

Företag i närheten

Här erbjuds ett generöst utbud av service med flera nära lunchrestauranger i området samt mycket god service i Boländerna, Årsta centrum och Gränbystaden.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar närliggande gator och E4:ans påfart ligger någon minut bort. Det finns även mycket bra gång och cykelvägar till Boländerna, Gränbystaden och Uppsala centrum.

Fyrisborgsgatan 3
Sökhjälp