Norra stationsgatan 58, Norra Station, Stockholm - Restaurang
Norra stationsgatan 58, Norra Station, Stockholm - Restaurang
Gatuplan
Personalutrymme källare

Norra Station | Stockholm

Favorit Dela

Norra stationsgatan 58

Mycket fin restauranglokal i Hagastaden med möjlighet till kombinerad restaurang/produktionsverksamhet www.hagastaden.live.jll.com.

Beskrivning

Vi eftersöker en hyresgäst med erfarenhet av att driva restaurangverksamhet. Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan per e-post. Bilägg verksamhetsbeskrivning och bolagsnummer. Även intressenter som söker kombinerat produktionskök med servering välkomna att höra av sig. Ca 151 kvm i gatuplan med ca 4,5 m takhöjd. Tillgång till soprum i gatuplan, ca 40 kvm personalyta i nedre plan. Möjlighet till inlastning i från Norra Stationsgatan. I det gamla området Norra Station växer det fram en central och livlig stadsdel med allt som kan önskas i sin närhet. Den optimala kombinationen av bostäder, handel och kontor gör att området på ett naturligt sätt utvidgar innerstaden. Goda kommunikationer såsom tunnelbana, citybanan och smidig anslutning till E4:an gör läget mycket attraktivt. I Hagastaden byggs cirka 6 000 nya kvalitativa bostäder och cirka 50 000 arbetsplatser. Detta blandat med genomtänkta och uppskattade handels- och restaurangstråk.
  • Total yta

    191 m2

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mikaela Murray

Uthyrare

Mikaela Murray

mikaela.murray@eu.jll.com

072- VISA NR 072-968 19 11

Marknadsförs av JLL
jllsweden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Norra stationsgatan 58

Om JLL

JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras. Med närmare 80 000 medarbetare och 300 kontor i över 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att bygga långsiktiga relationer med kunderna. JLL är noterat på New York-börsen. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom kapitalmarknad, transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering.

Fler annonser från denna annonsör