Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 107, Kungshörnet

uppsala

Ljus lokal i högt läge med separata kontorsrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 347 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Kungshörnet och den här trevliga kontorslokalen om 347 kvm med separata kontorsrum. Kungshörnet har ett bra affärsläge i Uppsala med goda kommunikationer, goda parkeringsmöjligheter och närhet till påfarten till E4 mot Arlanda.

Planlösning

Utförande

Byggår

1988

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 347

Omgivning

Omgivning/natur

Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.

Närservice

I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Länkar

Kungsgatan 107
Sökhjälp