Skriv ut

Skapa PDF

Bolshedens Industriväg 32, Billdal

billdal

Stor och öppen lagerlokal om 1242 kvm, två markportar med en takhöjd på 7,3 meter. Fräscht kök, kontor- och omklädningsytor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 1 242 - 1 242 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en lagerlokal om 1242 kvm med öppen planlösning och 7,3 meter i takhöjd. Lokalen har två stora markportar. Lokalen erbjuder också fräsch kontorsyta, teknikrum, två omklädningsrum, toaletter och pentry. Ovanför detta finns också en entrésol som tidigare använts som plocklager. Detta är ju givetvis anpassningsbart och går att nyttja till vad som passar er verksamhet bäst! Idag finns pallställage i lokalen, detta är något nästa hyresgäst kan få köpa och låta vara kvar i lokalen eller monteras det ner om de önskas.

Utförande

Byggår

2010

Planlösning

Öppen.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 242 1 242

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns mycket kontorsverksamhet, handel och lunchrestauranger. Bakom fastigheten går också Säröleden och på Lindomevägen finns två busshållplatser.

Närservice

I området finns shopping och service så som Hemköp, Apotek, friskvård och lunchrestauranger som populära Thai Samila, Kungsporten, Nordgårdens Bageri och Kitchenwiz.

Kommunikationer

Hållplatsen Bolheden och Gunsdal ligger i närheten av fastigheten, på Lindomevägen. Här ifrån avgår buss 767 och Blå Express. Till Linnéplatsen tar det endast 17 minuter och Centralstationen tar 32 minuter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Bolshedens Industriväg 32
Sökhjälp