Skriv ut

Skapa PDF

Aurorum 7, Luleå

luleå

Kontorslokaler på populära Luleå Science Park.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 20 - 2 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokaler i flexibel fastighet på populära Luleå Science Park. Du kan hyra kontorsyta från ca 20m² till ca 2500m². Lokalerna innehåller flera pentryn, kontorsrum och ett flertal wc.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 20 2 500

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen granne med Luleå tekniska univeristet, LTU. Nära till Teknikens Hus. Cirka 4 km från centrum.

Närservice

Livsmedelaffär, post och friskvård finns inom 500 m avstånd. Lunchrestaurang finns på området http://www.restaurangaurorum.se/, utöver denna finns ett flertal restauranger inom 500 m.

Kommunikationer

Lokaltrafiken trafikeras av Lulea Lokaltrafik AB, www.llt.lulea.se Närmsta busshållsplats finns i området. Avstånd till tågstation är 6 km. Avstånd till flygplatsen Lulea Airport, är 12 km.

Övrig information

Övrigt

Luleå är Sveriges nordliga metropol. Med det menar vi att Luleå är centrum i den mest folktäta regionen i norra Sverige. I Luleå regionen bor det ca 170 000 människor inom en timmes avstånd och längs Bottenviksbågen, den svensk-finska kustregionen, finns 600 000 invånare. Det betyder att vi har många dagliga gäster, som pendlar in till jobbet eller som kommer för att handla. Luleå var redan på medeltiden en av Norrlands viktigaste marknadsplatser. Dagens Luleå är en tillväxtregion med brett näringsliv, fr.

Dokument

Aurorum 7
Sökhjälp