Aurorum 7
Aurorum 7
Aurorum 7
Luleå Science Park

Porsön | Luleå

Favorit Dela

Aurorum 7

Kontor och fina utbildningsokaler på populära Luleå Science Park.

Beskrivning

Kontorslokaler i flexibel fastighet på populära Luleå Science Park. Du kan hyra kontorsyta från ca 20m² till ca 2500m². Lokalerna innehåller flera pentryn, kontorsrum och ett flertal wc.
  • Total yta

    2500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 20 2 500

Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen granne med Luleå tekniska univeristet, LTU. Nära till Teknikens Hus. Cirka 4 km från centrum.

Närservice:

Livsmedelaffär, post och friskvård finns inom 500 m avstånd. Lunchrestaurang finns på området http://www.restaurangaurorum.se/, utöver denna finns ett flertal restauranger inom 500 m.

Kommunikationer:

Lokaltrafiken trafikeras av Lulea Lokaltrafik AB, www.llt.lulea.se Närmsta busshållsplats finns i området. Avstånd till tågstation är 6 km. Avstånd till flygplatsen Lulea Airport, är 12 km.


Övrig information

Övrigt:

Luleå är Sveriges nordliga metropol. Med det menar vi att Luleå är centrum i den mest folktäta regionen i norra Sverige. I Luleå regionen bor det ca 170 000 människor inom en timmes avstånd och längs Bottenviksbågen, den svensk-finska kustregionen, finns 600 000 invånare. Det betyder att vi har många dagliga gäster, som pendlar in till jobbet eller som kommer för att handla. Luleå var redan på medeltiden en av Norrlands viktigaste marknadsplatser. Dagens Luleå är en tillväxtregion med brett näringsliv, fr.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UO

Urban Olofsson

urban.olofsson@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 02

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
dios.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Aurorum 7

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör