Solna

Favorit Dela

Sundbybergsvägen 11

Kontor om 441 kvm i Solna.

  • Kategori:

    Kontor

  • Hyra:
Rättsväsende om 35 458 kvadratmeter. Fastigheten bildar ett rättskedjecentrum med hyresgäster som Västerort Polisen, Solna Tingsrätt och Åklagarmyndigheten. I fastigheten ligger fokus på säkerhet och allmänhetens tillgänglighet.

Omgivning

Omgivning/natur:

Solna centrum Skytteholm

Närservice:

Närheten till både Huvudsta och Solna centrum gör att det finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och service. Utöver det restaurangutbud som centrumanläggningarna erbjuder finns även ett flertal restauranger och bageri i nära anslutning till fastigheten. Fastigheten inrymmer även Tegen fitness gym som får nyttjas av hyresgästerna och allmänheten.

Kommunikationer:

Kommunikationsmöjligheterna till fastigheten är goda. Fastigheten är belägen på promenadavstånd ifrån Solna centrum varifrån tunnelbana, flertalet bussar och tvärbana är tillgängliga. I närheten ligger även Råsundavägen som är en stor förbindelseväg till E4/E20 samt övriga leder och vägar i området. Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset ligger endast 2 km bort. I fastigheten finns tillgång till både garage- och parkeringsplatser. Det finns även gott om cykelparkering intill fastighe

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Pernilla Nordkvist

Pernilla Nordkvist

Pernilla.Nordkvist@hemso.se

08 5 VISA NR 08 501 170 18

Marknadsförs av Hemsö Fastighets AB
Box 24281, Linnégatan 2
10451 Stockholm
hemso.se
Sundbybergsvägen 11

Om Hemsö Fastighets AB

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsös vision är att vara den bästa fastighetsvärden för samhällsservice. Hemsö bedriver verksamhet i Sverige, Finland och Tyskland. Hyresgästerna utgörs till största del av stat, kommun och landsting, men även privata företag med skattefinansierad verksamhet. Genom vår storlek och stora geografiska närvaro har vi de bästa förutsättningarna att tillgodose våra hyresgästers förändrade behov över tid. Tredje AP-fonden är Hemsös huvudägare.

Fler annonser från denna annonsör