Skriv ut

Skapa PDF

Sundbybergsvägen 7

solna

Kontor om 611 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Information

Beskrivning

Rättsväsende om 35 458 kvadratmeter. Fastigheten bildar ett rättskedjecentrum med hyresgäster som Västerort Polisen, Solna Tingsrätt och Åklagarmyndigheten. I fastigheten ligger fokus på säkerhet och allmänhetens tillgänglighet.

Omgivning

Omgivning/natur

Solna centrum Skytteholm

Närservice

Närheten till både Huvudsta och Solna centrum gör att det finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och service. Utöver det restaurangutbud som centrumanläggningarna erbjuder finns även ett flertal restauranger och bageri i nära anslutning till fastigheten. Fastigheten inrymmer även Tegen fitness gym som får nyttjas av hyresgästerna och allmänheten.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna till fastigheten är goda. Fastigheten är belägen på promenadavstånd ifrån Solna centrum varifrån tunnelbana, flertalet bussar och tvärbana är tillgängliga. I närheten ligger även Råsundavägen som är en stor förbindelseväg till E4/E20 samt övriga leder och vägar i området. Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset ligger endast 2 km bort. I fastigheten finns tillgång till både garage- och parkeringsplatser. Det finns även gott om cykelparkering intill fastighe

Sundbybergsvägen 7
Sökhjälp