LUND

Favorit Dela

S:t Lars väg 15

Kontor om 189 kvm i lund.

  • Kategori:

    Kontor

  • Hyra:
Kontorslokaler i fint skick uthyres i gröna S:t Larsparken, byggnad 15 plan 3.

Omgivning

Närservice:

I området finns både restaurang. Parkering finns i direkt anslutning till byggnaden.

Kommunikationer:

Oavsett färdmedel tar sig dina kunder, gäster och anställda lätt till ditt kontor. Området ligger vid Lunds södra infart, fem minuters cykelväg från centrum och centralstation. Lokalbussar stannar i området. Med bil tar det femton minuter till Malmö. Bussar till Lunds och Malmös centrum stannar precis vid området. På mindre än tjugo minuter tar man sig till flygplatsen Sturup och och på mindre än fyrtio minuter till flygplatsen Kastrup. Köpenhamn är nästan lika nära.


Övrig information

Övrigt:

Översta planet i byggnad 15 på S:T lars väg 15 är ledigt för uthyrning. Lokalen består av 6-7 kontorsrum, 2 WC, dusch och kök/lunchrum. Lokalen har ej tillgång till hiss.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erik Malmqvist

Erik Malmqvist

Erik.Malmqvist@hemso.se

040 VISA NR 040 636 48 05

Marknadsförs av Hemsö Fastighets AB
Box 24281, Linnégatan 2
10451 Stockholm
hemso.se
S:t Lars väg 15

Om Hemsö Fastighets AB

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsös vision är att vara den bästa fastighetsvärden för samhällsservice. Hemsö bedriver verksamhet i Sverige, Finland och Tyskland. Hyresgästerna utgörs till största del av stat, kommun och landsting, men även privata företag med skattefinansierad verksamhet. Genom vår storlek och stora geografiska närvaro har vi de bästa förutsättningarna att tillgodose våra hyresgästers förändrade behov över tid. Tredje AP-fonden är Hemsös huvudägare.

Fler annonser från denna annonsör