Skriv ut

Skapa PDF

Jägersrovägen 80

malmö

Lokal för kontor eller vård uthyres.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Information

Beskrivning

I fastigheten bedrivs alla former av vård.

Omgivning

Omgivning/natur

Ett strategiskt läge invid Yttre Ringvägen där du också har nära till parker och grönområden. På gångavstånd ligger utomhusbadet Rosengårdsbadet och Jägersro trav- och galoppbana. Till Malmö centrum tar det knappt 10 minuter att ta sig med bil.

Närservice

Fastigheten ligger i utkanten av Västra Kattarp, ett villaområde där husen till största delen är byggda före 1960. Det är bara fem kilometer in till Malmö centrum där du har över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns ett rikt utbud av både shopping och underhållning i citykärnan. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvu

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Med buss, pendeltåg eller pågatågen tar du dig in till Malmö centrum. Restiden är cirka 25 minuter.

Jägersrovägen 80
Sökhjälp