Jägersrovägen 80

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Lokal för kontor eller vård uthyres

I fastigheten bedrivs alla former av vård.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett strategiskt läge invid Yttre Ringvägen där du också har nära till parker och grönområden. På gångavstånd ligger utomhusbadet Rosengårdsbadet och Jägersro trav- och galoppbana. Till Malmö centrum tar det knappt 10 minuter att ta sig med bil.

Närservice:

Fastigheten ligger i utkanten av Västra Kattarp, ett villaområde där husen till största delen är byggda före 1960. Det är bara fem kilometer in till Malmö centrum där du har över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns ett rikt utbud av både shopping och underhållning i citykärnan. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvu

Kommunikationer

I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Med buss, pendeltåg eller pågatågen tar du dig in till Malmö centrum. Restiden är cirka 25 minuter.
Jägersrovägen 80

Om Hemsö Fastighets AB

Hemsö är Sveriges ledande ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsös vision är att stärka ryggraden i samhället. Hemsö bedriver verksamhet i Sverige, Finland och Tyskland. Hyresgästerna utgörs till största del av stat, kommun och landsting, men även privata företag med skattefinansierad verksamhet. Genom vår storlek och stora geografiska närvaro har vi de bästa förutsättningarna att tillgodose våra hyresgästers förändrade behov över tid. Tredje AP-fonden är Hemsös huvudägare.

Hemsö Fastighets AB

Box 24281, Linnégatan 2

104 51 Stockholm

www.hemso.se

Fler annonser från Hemsö Fastighets AB