Skriv ut

Skapa PDF

Johanneslundsvägen 9 (LOKAL 8), Upplands Väsby

upplands väsby

Lagerlokal i två plan på 200-300 m² i attraktiva företagsområdet Johanneslund (Infra City). Byggt 2017 - fint skick.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 200 - 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Industrilokal i Upplands Väsby, mycket nära E4:an i höjd med Infra City. Lokalen är speciellt anpassad för små och medelstora företag som efterfrågar en lokal där lager och kontor kan kombineras. Optimalt läge vid E4:an med 10 minuter till Arlanda och 15 minuter in till Stockholm. Obs! Endast momsregistrerade bolag tillåts i lokalen. Verksamhet som bilverkstad och biltvätt är inte tillåten i lokalen.

Utförande

Byggår

2017

Planlösning

Lager I markplan finns en stor lageryta på 100-150m² med hela 4,5 meter upp till tak med stora möjligheter till lagerhållning både på bredden och höjden. Lagerlokalen är utrustad med en rostfri diskho med varmt och kallt vatten samt avlopp. Belysning i tak samt framdragen el med 4st dubbla eluttag - totalt 8 elluttag fördelat över lokalen. Två stora vikportar på ca: 4,2 meter i höjd och 4 meter i bredd för smidiga leveranser till och från lokalen. Golv har målats med grå golvfärg för att stå emot slitage samt underlätta renhållning. Under trappan upp till övre plan finns även ett mindre förråd på 10-15m². Kontor/utställning En separat ingång leder upp till övre plan bestående av en kontors-/utställningsdel på 100-150m² med ekparkettgolv samt stora fönster på ena kortsidan. Detta plan består av en ljus kontorsdel med öppen planlösning. WC med dusch samt ett kök med kylskåp, diskmaskin, spishäll samt kolfilterfläkt. Belysning i tak samt framdragen el med 4st dubbla eluttag - totalt 8 elluttag fördelat över lokalen. Kontorsdelen kan enkelt byggas om för att delas upp till flera mindre rum vid behov. El med trefas finns och det finns även möjlighet att ladda elbil. Bredband med fiber är indragen i lokalen. Området är inhägnat med stängsel och utrustad med en automatisk grind.

Teknisk information

Uppvärmning

Varmluftspump med möjlighet att ställa in olika temperatur på respektive våningsplan.

Ventilation

Mekanisk till/frånluft

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 200 300

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

2-3 parkeringsplatser ingår i lokalen samt möjlighet till att hyra fler p-platser på tomten vid behov

Närservice

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Bredden (InfraCity) och Väsby Centrum med all service man kan tänka sig. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, World Class-gym, sport- & simthall samt rackethall.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station. Arlanda ligger inom 10 minuters bilfärd.

Johanneslundsvägen 9 (LOKAL 8)
Sökhjälp