Mölndal
| Mölndal

Favorit Dela

Neongatan 8

Fin kontorslokal med hög standard. Går att hyra från 150 kvm upp till 1 380 kvm.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  150 - 1 380 m²

 • Hyra:
Mycket fint kontor om totalt 1 380 kvm finns nu hyresledigt. Kontoret håller mycket hög standard och är utrustat med matsal, konferensrum och utbildningsrum. Kontoret går att hyra från 150 kvm - 1380 kvm. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!
 • Total yta

  1380 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 150 1 380

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kryptongasen 8


Omgivning

Omgivning/natur:

Åbro industriområde är beläget väldigt bra precis intill E6/E20 och Söderlänken cirka 10 km söder om Göteborg. Åbro industriområde är en del av Mölndal som i helhet är ett väldigt expansivt område som ligger precis utanför biltullarna.

Närservice:

I området finns flertal lunchrestauranger med varierande menyer från världens alla hörn. Det finns även en livsmedelsbutik i närområde. Någon minut bort med bil finns Mölndal Centrum där all möjlig tänkbar service finns.

Kommunikationer:

Med bil norrut på E6/E20 är du i Göteborg city på 10 minuter. På 20 minuter med bil österut kommer du till Landvetter med avgångar både inrikes och internationellt. Åker du kommunalt finns det flera alternativ. Området trafikeras med flertal busslinjer som tar dig dels till Mölndals knutpunkt där pendeltåg samt spårvagn går frekvent till diverse resmål, men också till andra destinationer.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

WB

Uthyrare

William Bengtsson

william.bengtsson@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 93

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Box 56085, Flöjelbergsg. 20 C, Mölndal
40022 Göteborg
corem.se
Neongatan 8

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör