Entréhall 1
Entréhall 2
Entréhall med loungegrupp
Före och efter bild 1
Före- och efterbild 2
Hörnbild befintligt skick
Gym och motionshall
Motionshall
Fastighetens ena flygel nerifrån sett
Huvudentrén Kottbygatan 7
Gården
Kottbygatan 7, Akalla Industriområde, Kista - Kontor

Akalla Industriområde | Kista

Favorit Dela

Kottbygatan 7

Ljusa, prisvärda och flexibla kontorslokaler i hörnläge i Norra Kista/Akalla. Anpassas tillsammans med dig till det optimala kontoret!

Beskrivning

Dessa två lokaler ligger i fastighetens mitt, där dess två flyglar möts, och har därmed ett hörnläge med ljusinsläpp från två väderstreck. Den ena ligger på plan 4 (= våning 1 tr), är på 488 kvm och har sin entré mot fastighetens stora och luftiga invändiga ljusgård, vilket ger perfekta förutsättningar för företag som vill ha en representativ receptionsdel. Den andra ligger rakt ovanför på plan 6 (=våning 3 tr), och är på 237 kvm. Båda lokalerna har även tillgång till lastintag, samt hiss som leder direkt in till lokalerna. Lokalerna är i dagsläget inte i ordningsställda efter föregående hyresgäst, vilket ger mycket goda förutsättningar för tillträdande hyresgäst att påverka planlösning, materialval m.m. in i minsta detalj, för att få till det fräscha kontor som möter de behov och krav som ställs på en modern verksamhet. Bland bildmaterialet i denna annons återfinns visionsbilder, samt exempel på lokaler som iordningsställts i fastigheten, som inspiration.
  • Total yta

    488 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 237 488

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Aura 1

Byggår:

1989

Renoveringsår:

2017

Våningsplan:

2 av 6

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Lokalerna kommer att anpassas helt i enlighet med tillträdande hyresgästs önskemål och behov vad gäller materialval, förhållden mellan öppna ytor och rumslösning etc.


Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.

Företag i närheten:

Mercedes AB är ligger på andra sidan gatan och Microsoft mitt emot på andra sidan Hanstavägen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om P-platser såväl utomhus invid fastigheten, som i garaget på plan 1

Närservice:

I fastigheten finns en välutrustad och fräsch friskvårdsanläggning med gym och motionshall med innebandy- och badmintonbana tillgängligt för fastighetens hyresgäster, vilket ger utmärkta förutsättningar för en hälsosam livsstil samtidigt som man spar både tid och pengar. Akalla centrum ca. 5 min promenad och inte långt bort finns Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.

Kommunikationer:

Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil. Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter. Norrut har T-banas expansion påbörjats och inom bara några år kopplas Barkarby Handelsplats samman med en av Blå linjens norra förgreningar. I området går ett flertal busslinjer: 178, 514, 517, 518 samt 567. Dessutom kommer en anslutningspunkt från Förbifart Stockholm bara några hundra meter norrut,

Skyltläge:

Skyltläget är utmärkt mot såväl Kottbygatan som Hanstavägen

Vägbeskrivning:

Från E4 tar man av västerut in på väg 275 (Turebergsleden/Hanstavägen/Akallalänken) vid trafikplats Tureberg och fortsätter cirka 500 meter till Esbogatan invid OKQ8-macken och Burger King, där Aura Building ligger på Kottbygatan precis intill.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MG

Uthyrning

Markus Gahnfelt

mg@nordika.se

0739 VISA NR 0739-808041

Marknadsförs av Nordika Förvaltning AB, c/o Nordika Fastigheter AB
nordika.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kottbygatan 7