Skriv ut

Skapa PDF

Kråketorpsgatan 10, Åbro

mölndal

Trevlig och fräsch lokal med bra läge i längs med E6:an. Utmärkt skyltläge, ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 107 m²
Karta

Information

Beskrivning

I ett omtyckt läge i Åbro finner ni denna prisvärda kontorsyta. Strategiskt nära leder, fri parkering samt perfekt skyltläge mot E6:an. Ytan är idag rumsindelad och under renovering så det finns stora möjligheter att anpassa lokalen till just ditt företags behov, färger och önskemål.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 107

Omgivning

Omgivning/natur

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C. Ett expansivt och populärt område strax utanför Göteborg och Mölndal C.

Närservice

All tänkbar offentlig och kommersiell service finns i Mölndals centrum på 5 minuters bilavstånd. Lunchrestauranger finns i närområdet.

Kommunikationer

Kommunikation med buss finns, närmsta hållplats är AstraZeneca med busslinje 755, 760 eller Orange Express. Nära och enkelt att ta sig ut på de stora lederna, mindre än 20 min till Gbg City.

Kråketorpsgatan 10
Sökhjälp