Skriv ut

Skapa PDF

Hästholmsvägen 28, Danvikstull

nacka

Nu finns möjlighet att hyra mindre kontorslokal i DanvikCenter igen!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 152 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

DanvikCenter har närhet till både Södermalm, Nybroviken med båten samt med bilen till Essingeleden. Med mycket goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter och ett brett serviceutbud i närområdet är detta ett suveränt läge precis utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm.

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

I dagsläget är kontoret rumsindelat men med möjlighet att anpassa för mer öppna ytor i kombination med ett par mötesrum. Ytorna disponeras av 5 rum i olika storlekar varav ett större mötesrum med plats för 12-14 personer om idag används för utbildning. Två mindre kontorrum samt två med plats för två kontorsplatser vardera. Det finns ett större förråd/arkivrum om ca 20kvm för mindre lagerhållning I anslutning till entré finns ett litet pentry En wc samt dusch finns.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 152

Omgivning

Omgivning/natur

DanvikCenter’s, i Henriksdal, ligger precis intill Danviksklippan och Saltsjökvarn. Här är närheten till Danvikstull, Södermalm, Östermalm Hammarby Sjöstad och Sickla omedelbar. Det medför ett närområde med bra blandning av företag, bostäder och kommunikationer samtidigt som grönområden och det sjönära läget bryter av det stadsnära intrycket. Från flera av våningarna i DanvikCenter bjuds en svårslagen utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Närservice

Både i fastigheten och i närområdet finns ett mycket brett serviceutbud. I DanvikCenter finns en lunchrestaurang med lunchbuffé och sommaröppen uteservering vid fastighetens mysiga park. Utöver finns servicebutik, gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i samma byggnad. Ca 50 meter bort finns även två asiatiska restauranger. I närområdet finns högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn med mäss- och konferensanläggning, spa. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar med ett flertal restauranger med sjöutsikt. Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är många och erbjuder en omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Östermalm, Hammarby Sjöstad och Sickla. Bil: Fastigheten ligger precis intill Värmdövägen, från vilken man med lätthet tar sig till Södermalm eller vidare söderut och den intilliggande Södra Länken Spårtrafik: Saltsjöbanan stannar precis utanför fastigheten och trafikerar sträckan mellan Henriksdal till Solsidan och Saltsjöbaden. Buss: Ett stort antal busslinjer trafikerar stationen Henriksdal, som ligger i nära anslutning till DanvikCenter. Nacka/Värmdöbussarna avgår flera gånger dagligen och till Slussen tar det bara några minuter. Båt: 20 minuter från Nybroviken med båt.

Hästholmsvägen 28
Sökhjälp