Jungarum | Jönköping

Favorit Dela

Bultvägen 4

Representativt kontor i Ljungarum.

Beskrivning

I Ljungarum finns nu ett mycket fint kontor om 186 kvm hyresledigt. Det ljusa kontoret på första våningen består av mindre rumsindelade kontorsrum med parkettgolv samt ett större paus- och konferensrum med tillhörande kök. Kontoret nås antingen via personhiss eller trappa. Parkeringsplatser finns på fastighetens område. Hyran som anges för lokalen är i oanpassat skick, exklusive, fastighetsskatt, värme, el och moms. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare information!
  • Total yta

    186 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 186 1 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1000


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ädelkorallen 17


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i Ljungarums industriområde som är ett stort handelscentrum. Det sträcker sig längs E4:ans bägge sidor och inrymmer byggvaruhus, affärer samt flertal industrier.

Närservice:

I och med närhet till köpcentret A6 tillkommer goda möjligheter till shopping i varierade affärer samt ett brett utbud restauranger. Jönköping är utöver detta landets femte restaurangtätaste stad, så det finns definitivt gott om alternativ.

Kommunikationer:

Anslutningen till E4:an gör lokalen lättillgänglig med bil och skapar närhet till centralstationen och Jönköpings centrum som endast är 3-4 minuters bilresa bort. Busslinje 25 stannar ca 150-200 meter från fastigheten. Vidare ligger Axamo flygplats endast 1,5 mil utanför Jönköpings centrum där direktflyg från både Stockholm och Köpenhamn avgår dagligen. Det finns även välutvecklad tåg- och färjetrafik i kommunen vilket innebär ytterligare transportmöjligheter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UR

Förvaltare

Ulrik Rosklint

ulrik.rosklint@corem.se

072- VISA NR 072-31 99 500

072- VISA NR 072-31 99 500

Marknadsförs av Corem Property Group AB
corem.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bultvägen 4

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör