Lackarebäcks industriområde | Mölndal

Favorit Dela

Flöjelbergsgatan 3

Kombinationslokal med kontor/showroom och lättlager, med bästa tillgänglighets- och skyltläge mot E6:an i Mölndal.

Beskrivning

Med bästa synliga läge i Lackarebäck/Mölndal kan vi erbjuda en smart kombilokal för kontor/showroom och låglager Fördelningen går att justera, men i dagsläget består lokalen av ca 500 m2 kontor/showroom och 272 m2 lager. Lokalen används i dag som kontor, utställning och lageryta. I och urlastning sker genom en markport/väl tilltagen lastkorridor (här kan lastning ske inomhus, under tak). Fastigheten/lokalen har ett ypperligt synligt skyltläge mot E6:an. Gott om parkering finns direkt utanför och runt fastigheten. Busshållplats, med täta turer under arbetstid, finns på endast några minuters promenadavstånd. Påfart till E6:an ligger endast någon minut bort. All tänkbar service finns ett par minuter bort med bil.
  • Total yta

    772 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flöjelbergsgatan 3A


Teknisk information

Takhöjd:

3,33 m

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategisk område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser. Lackarebäcks Industriområde är ett strategist område för kontor och liknande verksamhet. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill. Fastigheten är belägen i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndal ca 10 min bilväg från Göteborg centrum. Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd.

Kommunikationer:

Mölndal och sydvästra Göteborg har också en väl utbyggd kollektivtrafik med buss, spårvagn och pendeltåg. Knutpunkt Mölndal vid E6 är en av regionens största kollektivtrafikpunkter med flera miljoner resande per år.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
lokalisera.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Flöjelbergsgatan 3

Om Lokalisera AB

En kontakt, hela utbudet! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör