Skriv ut

Skapa PDF

Södra Neptunigatan 12, Universitetsholmen, CBD

malmö

Aura - ett kontor med gyllene möjligheter! På plan 4 finns en lokal på ca 600 kvm ledig - inflyttning i år!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 600 - 600 m²
Tillträde: 2019-11-01 Q4 2019
Karta

Information

Beskrivning

Aura är ett hus som både inspirerar och imponerar. Med ett spektakulärt utseende blir Aura det perfekta valet för dig som söker kontor utöver det vanliga. På lugnt läge mitt i centrala Malmö får du det bästa av två världar. Här omges du av kanaler, parker och viktiga knutpunkter såsom Malmö Saluhall, Malmö Live och Studio. Närheten till Malmö centralstation skapar fantastiska förutsättningar för både lokala och internationella resor. I Aura finns möjligheter för ditt företag att skapa en alldeles egen utstrålning. Med en välkomnande entré omfattar Aura ca 6 000 kvm kontor, fördelade över 6 kontorsplan. Från Aura har du utsikt ut mot den gröna gården, kajpromenaden, Slottsparken med Malmöhus samt stadslivet längs med Neptunigatan. Byggnaden har en tydlig arkitektonisk profil med sitt gyllene tak och stora takfönster. Tillgängliga ytor som finns kvar är plan 4 på totalt 1032 kvm, men delbart ner till ca 400 kvm. Digitala lösningar i huset underlättar kommunikation och vardag för dig som arbetar eller vistas i huset. Aura är beläget i Malmös nya kvarter för boende och arbete, Citadellsstaden. Här blir livspusslandet lättare, både för individer och företag. Citadellsstaden bjuder på en unik möjlighet att bo, arbeta och leva på samma plats.

Planlösning

Utförande

Byggår

2019

Våningsplan

4 av 7

Planlösning

Färdiga lokaler på plan 4 finns i storleksalternativen 400 kvm, 600 kvm eller helt plan på 1000 kvm. Självklart är huset byggt med miljön i åtanke. Vi har byggt enligt och certifieras med LEED platinum som är ett av världens ledande miljöcertifieringssystem för byggnader.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 600 600

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till kanal, Kungsparken, Ribersborg och Fiskehoddorna.

Företag i närheten

Befintliga/kommande hyresgäster är; Trägårdhs Advokatbyrå, Tritons förskola, Grant Thornton, Lindab, Adecco och Projektengagemang.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage under kvarteret finns

Närservice

Malmö Saluhall, Malmö Live och butiker i entréplan.

Kommunikationer

Gångavstånd till Malmö Centralstation

Skyltläge

Ja

Vägbeskrivning

I Aura sitter du 4 minuter från Anna Linds plats som är en knutpunkt för Tåg, buss och taxi och därifrån har du: • 5 minuter med tåg till Hyllie. • 10 minuter till Lund. • 20 minuter med tåg till Kastrup. • 30 minuter med tåg till Köpenhamn. Tåg till Danmark avgår en gång var 10:e minut.

Länkar

Filmer

Södra Neptunigatan 12, Universitetsholmen, CBD
Södra Neptunigatan 12, Universitetsholmen, CBD
Södra Neptunigatan 12
Sökhjälp