Torsgatan 26 - Kontor
Torsgatan 26 - Kontor
Torsgatan 26 - Kontor
Torsgatan 26 - Kontor

Stockholm

Favorit Dela

Torsgatan 26

Moderna arbetsplatser i en historisk fastighet.

Beskrivning

En kort promenad från Centralen och Arlanda Express ligger en av Stockholms landmärken, Torsgatan 26 belägen. Det som byggdes i Jugendstil för Stockholms Gasverk. Här möter historia och framtid varandra i de moderna och yteffektiva kontorslokalerna. Den fantastiska kontorsmiljön med den generösa takhöjden om fyra meter ger en härlig rymd. De stora fönsterna med den magnifika utsikten mot Klara sjö och Kungsholmen ger ett bra ljusinsläpp och skapar en ljus och trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. De charmiga och välbevarade sekelskiftsdetaljerna förgyller lokalerna. Följ med på resan och skapa unika arbetsplatser!
  • Total yta

    3500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 800 3 500

Omgivning

Omgivning/natur:

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Öhlin

Fredrik Öhlin

fredrik.ohlin@castellum.se

+468 VISA NR +4686023318

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Torsgatan 26

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör