Stockholm

Favorit Dela

Torsgatan 26

Moderna arbetsplatser i en historisk fastighet.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    806 m²

  • Hyra:
På Torsgatan 26, en kort promenad från Centralen och Arlanda Express ligger ett av Stockholms landmärken beläget. Det som byggdes i Jugendstil för Stockholms Gasverk 1906. Här möter historia och framtid varandra i renoverade, yteffektiva kontor med modern teknik. Fastigheten genomgår nu en fullständig renovering för inflyttning 2020-10-01. Lokalerna erbjuder en unik kontorsmiljö med generös takhöjd på cirka 4 meter samt stora ljusa spröjsade fönster med fri utsikt över Klara sjö och Kungsholmen. Varsamt restaurerade sekelskiftsdetaljer som snickerier och stuckatur höjer kvalitén ytterligare.
  • Total yta

    806 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Fredrik Öhlin

Fredrik Öhlin

fredrik.ohlin@castellum.se

+468 VISA NR +4686023318

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Torsgatan 26

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör