Entrébild

Umeå | UMEÅ

Favorit Dela

Björnvägen 7

Fin butikslokal på Ersboda/Mariedal.

Beskrivning

Fin butikslokal med perfekt handelsläge på Ersboda/Mariedal. Lokalen är nära granne med MIO möbler, Sovkoncept och Hermanssons kök. Lokalen har en yta om ca 327 kvm fördelat på öppen butiksyta, kontor/personal och fina lagerytor.
  • Total yta

    327 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Mariedal/Ersboda och Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Närservice:

I anslutning till MIO möbler finns ett matställe som serverar både fika och husmanskost. Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer:

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Björnvägen 7