Dioritgatan 1

Väla Södra , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

PROJEKT: Lager/butik om ca 8.500 kvm på Väla Södra i Helsingborg - klar för inflyttning 14-18 månader efter kontraktstecknande.

PROJEKT: Projektfastighet om ca 8.500 kvm på Väla Södra i Helsingborg - klar för inflyttning 14-18 månader efter kontraktstecknande. Takhöjd 12 m och ca 9,5 m under balk. Fastigheten ligger intill Hornbach. Detaljplanen medger även handel i fastigheten. Moderna lokaler med full kapacitet från golv till tak. Flertal lastportar och markportar. Valfri fördelning av yta mellan lager/produktion och kontor. Entresolplan med kontor finns som alternativ.

Ytor

  • Total yta:

    8500 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grustäkten

Omgivning

Omgivning/natur:

Väla Kubiklager ligger invid Rv111/Österleden i logistikstaden Helsingborg med Sveriges andra största hamn. Postnord och ICA har till exempel kraftigt expanderat sina verksamheter i Helsingborg de senaste åren. Södra Väla är strategiskt placerat vid stadens norra utfart i ett område som ökat sin attraktionskraft. Härifrån tar det 2 min till E4:an, 4 min till E6:an och 10 min till centrum och färjorna mot kontinenten. Köpcentrumet Väla ligger bara 5 minuter bort.

Närservice:

Närhet till Väla Köpcentrum - Sveriges bästa köpcentrum, regionens största handelsplats.

Kommunikationer

Buss 27 förser området med kollektivtrafik från 06:00 till 21:00.
Dioritgatan 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor