Skriv ut

Skapa PDF

Garnisonsgatan 23, Berga

helsingborg

Toppmodern kontorslokal om ca 300 kvm på Berga i Helsingborg uthyres!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Toppmodern kontorslokal om ca 300 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på plan 6 i "Berga Tower". Öppen planlösning. Tillgänglig omgående! Goda parkeringsmöjligheter, finns även garage i huset. Högst upp finns konferensrum att hyra för max 50 personer. Fastigheten uppfyller kraven för miljöbyggnad "Guld" som är den högsta nivån. Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 300

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg.

Närservice

Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Garnisonsgatan 23
Sökhjälp