Centrum | Malmö

Favorit Dela

Spångatan 7

Ljus och trevlig kontorslokal om 244 kvm med mestadels separata kontorsrum men som med fördel går att öppna upp vid behov.

Beskrivning

Ljus och trevlig kontorslokal om 244 kvm med mestadels separata kontorsrum men som med fördel går att öppna upp vid behov.
  • Total yta

    244 m2


Utförande

Planlösning:

Ljus och trevlig kontorslokal om 244 kvm med mestadels separata kontorsrum men som med fördel går att öppna upp vid behov. Kontoret ligger på plan 2, hiss finns både till entréplan men även till garage. Lokalen anpassas helt till en ny hyresgäst!


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är centralt belägen och har endast ett par minuters gångavstånd till Malmö City tunnel samt Triangelns fräscha köpcentra med butiker och bra lunchställen. Triangeln med all tänkbar handel, hotell, restauranger.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sanna Ljungström

Sanna Ljungström

sanna.ljungstrom@relier.se

0705 VISA NR 0705-675746

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Spångatan 7

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör