Hyllie
| Malmö

Favorit Dela

Hyllie Allé 30-32

I det södra hörnet av Hyllie Allé uppförs en signaturbyggnad med bostadsrätter och lokaler med preliminär inflyttning April 2020.

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    82 m²

  • Hyra:
I det södra hörnet av Hyllie Allé uppförs en signaturbyggnad med bostadsrätter och lokaler med preliminär inflyttning April 2020.
  • Total yta

    82 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nanna1


Omgivning

Omgivning/natur:

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. Det är enkelt och smidigt att pendla till och från Hyllie, båda med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg, och det tar endast 7 minuter till centrala Malmö.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sanna Ljungström

Sanna Ljungström

sanna.ljungstrom@relier.se

0705 VISA NR 0705-675746

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Hyllie Allé 30-32

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör