Staffanstorpsvägen, Sunnanå, Malmö - Lager
Staffanstorpsvägen, Sunnanå, Malmö - Lager
Staffanstorpsvägen, Sunnanå, Malmö - Lager
Staffanstorpsvägen, Sunnanå, Malmö - Lager
Staffanstorpsvägen, Sunnanå, Malmö - Lager

Sunnanå | Malmö

Favorit Dela

Staffanstorpsvägen

Tomt om ca. 55 000 kvm med en byggrätt om ca. 25 000 kvm. Tomten ligger i Valdemarsro vid logistikpositionen Sunnanå, på ett väl synligt och strategis.

Beskrivning

Tomt om ca. 55 000 kvm med en byggrätt om ca. 25 000 kvm. Tomten ligger i Valdemarsro vid logistikpositionen Sunnanå, på ett väl synligt och strategiskt läge utmed Staffanstorpsvägen.
  • Total yta

    25000 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Arlöv är en stadsdel som är en del av Malmö. Området är känt som en industriort med ett närliggande bostad- och skolområde. Från Staffanstorpsvägen går det enkelt och smidigt att ta sig ut på Yttre Ringvägen/E6:an, E:22an och väg 11.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Richard Wihlborg

Richard Wihlborg

richard.wihlborg@relier.se

0763 VISA NR 0763-037900

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Staffanstorpsvägen

Om Relier - Real Estate Advisor

Relier - Real Estate Advisor - Vi är en av Sveriges största lokalförmedlare! Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling. Relier - Real Estate Advisor har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Relier - Real Estate Advisor erbjuder även kvalificerade tjänster vid köp eller försäljning av kommersiella fastigheter. Vi har även en nationell grupp inom industri- och logistikuthyrning. Med lokalkännedom och kontor på olika marknader i kombination med både lokaluthyrning och fastighetstransaktioner har vi en unik möjlighet att hyra ut lokaler och sälja fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan gör för Er!

Fler annonser från denna annonsör