Skriv ut

Skapa PDF

Henckels Torg 3, Helsingborg

helsingborg

Medarbetare som mår bra presterar bättre. Med den kunskapen som grund bygger nu Castellum Helsingborgs första fastighet med fokus på välmående!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 250 - 2 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Oceanhamnen kommer att bli en urban arkipelag endast ett stenkast från Helsingborgs centralstation och övriga centrum. Här är vattnet ett naturligt inslag i stadsbilden och med den vackra sundsutsikten med Helsingör i horisonten är detta läget oslagbart. En bred gång och cykelbro tar dig till tåget på enbart ett par minuter. Utöver den service som kommer finnas i området så har du stadens hela utbud på gångavstånd. Castellum bygger här stadens första WELL-certifierade fastighet, Green Haus, och här kommer det medvetna och moderna företaget trivas som sätter sina anställdas välbefinnande i fokus. WELL är en erkänd internationell byggstandard som utgår från sju delar som påverkar hälsan, luft, vatten, ljus, ljud, kost, motion och välbefinnande. Kraven på ventilation, värme, ljus och ljud är extra hårt ställda. Kontorsytorna lämpar sig för både enskilda kontorsrum, blandad eller helt aktivitetsbaserad planlösning. För mindre aktörer som söker flexibla hyreskontrakt med större möjliget att snabbt växla upp kommer det erbjudas innovativa och flexibla lösningar där man delar gemensamhetsytor med andra företag. Green Haus har 8 våningsplan som går att dela av från ca 250 kvm och uppåt. Arbetsplatsen och dess läge nära kommunikationer är för många företag en viktig faktor för att attrahera bra arbetskraft. Så varför då inte passa på att sitta på en plats där människor både presenterar och mår bättre. Utöver moderna, tekniskt smarta och anpassade lokaler efter hyresgästens behov, kommer det även finnas gemensamhetsytor att tillgå. Här kan man nyttja konferensrum, ta en sallad i salladsbaren eller få till spontana möten i den trevliga miljön. På taket finns en stor terrass som alla hyresgäster har tillgång till. Fastigheten har garage och här finns även många cykelparkeringar med möjlighet till omklädningsrum och duschar.

Utförande

Byggår

2020

Planlösning

Yteffektiva kontorslokaler med stor flexibilitet. Här anpassar vi helt efter hyresgästens behov och önskemål.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 2 300

Omgivning

Omgivning/natur

Oceanhamnen är en del av det nya stadsutvecklingsprojekt H+ som staden bygger och planeras bestå av bostäder, kontorsfastigheter, hotell, restauranger och handel. Bygget har inletts och har ett tydligt hållbarhetsfokus vilket bland annat innebär ett helt nytt avloppssystem som återvinner avfallet för att producera biogas och växtnäring och inte minst för att minska utsläppen och miljöpåverkan.

Närservice

Utöver hotell, restauranger och caféer i direkt närhet så kommer fastigheten erbjuda servicemöjligheter i form av cykelservice, lånecyklar, insta-box där du kan hämta ut paket och möjligheter till löpcoachning eller annan rörelse-motivation.

Kommunikationer

Helsingborgs central ligger endast ett stenkast bort. Härifrån kan du ta såväl pågatåg, öresundståg, SJ-tåg samt region- och stadsbussar.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Henckels Torg 3
Sökhjälp