Bäckby park
| Västerås

Favorit Dela

Kokillgatan 16 A

Bra livsmedelsanpassade produktionslokaler med lagerytor och tillhörande kontor. Lokalerna är utrustade med kylar, frysar.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

  • Storlek:

    485 - 2 450 m²

  • Hyra:
Det går att hyra lokaler från 485 kvm till hela fastigheten på 2 450 kvm. Bra livsmedelsanpassade produktionslokaler med lagerytor och tillhörande kontor. Lokalerna är utrustade med kylar, frysar och har raka produktionslinjer. Det finns framdragna ledningar för gas, nitrogen och Co2 i lokalen och 3 stora gastuber utanför lokalen. El är framdraget med 500 kw. PLANLÖSNING Det finns flera entréer till fastigheten en personal och kund entré, en chaufför eller varuentré. 3 st portar vid lastkaj. Till höger innanför kundentrén finns ett kapprum och toaletter. Till vänster kommer man till konferenserna, kontoret och matsalen. Rakt fram kommer man till omklädningsrum och in till produktionsytorna. Innan man kommer in till produktionsytorna finns tvättytor att använda. Inne i produktionsytorna finns också kylrum, frysrum, kylsluss, snabbsval varmsluss, torrförråd, packningsområde och godsmottagning. Lokalen kan hyras med kylar, frysar och diverse inventarier som ses på bilderna. OMGIVNING/NATUR Fastigheten har ett utmärkt skyltläge mot Köpingsvägen väg 553 där det passerar ca 5 500/dygn. I Bäckby park ligger följande företag ICA, Axfood, Coops centrallager, Myrorna, Lidl, Plantagen m.fl. Det är ca 3 km till centrala Västerås. KOMMUNIKATIONER Kollektiva busslinjer finns i området. Stor parkering utanför fastigheten.
  • Total yta

    2450 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 485 2 450

Utförande

Byggår:

1982

Renoveringsår:

2010


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
Arenavägen 39, 16 tr
12177 Johanneshov
bjurforsnaringsliv.se
Kokillgatan 16 A

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör